18 Αυγ 2011

ΙΤΑΛΟΙ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ ΓΙΑ ΚΛΟΠΗ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ
Εξιχνιάστηκε υπόθεση κλοπής καταστήματος στην Ρόδο.
Συνελήφθησαν δυο (2) αλλοδαποί και αναζητείται ένας ακόμη συνεργός τους.
Εξιχνιάστηκε ύστερα από έρευνες του Αστυνομικού Τμήματος Αρχαγγέλου η κλοπή που έγινε σε κατάστημα ιδιοκτησίας 29χρονου ημεδαπού στο Φαληράκι Ρόδου, την Τρίτη (16-08-2011).
Ειδικότερα, συνελήφθηκαν με ένταλμα σύλληψης του Ανακριτή Ρόδου δυο (2) αλλοδαποί υπήκοοι Ιταλίας ηλικίας 23 και 24 ετών, ενώ αναζητείται ακόμη ένας συνεργός τους, διότι όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα οι φερόμενοι ως δράστες διέρρηξαν το κατάστημα 29χρονου και αφαίρεσαν:
• το χρηματικό ποσό των 4.500 ευρώ,
• τρία κινητά τηλέφωνα,
• δυο ρολόγια χειρός.
Τα ρολόγια βρέθηκαν σε έρευνα που έγινε σε δωμάτιο που διέμεναν προσωρινά οι συλληφθέντες και αποδόθηκαν στον δικαιούχο.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον. κ. Εισαγγελέα πλημμελειοδικών Ρόδου.

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ

Την έκδοση εντάλματος σύλληψης εις βάρος τριών υπηκόων Ιταλίας που διέρρηξαν στριπτιζάδικο στο Φαληράκι και την επομένη δύο εξ αυτών το επισκέφθηκαν για να διασκεδάσουν (!!!) εισηγήθηκε χθες στην Ανακρίτρια του Γ΄ Θερινού Τμήματος Ρόδου κ. Έλενα Μπαρκούκη, ο Αντεισαγγελέας Πλημμελειοδικών Ρόδου κ. Ι. Μητσιόπουλος.
Το ιστορικό της υπόθεσης είναι πραγματικά για γέλια και για... κλάματα.
Οι τρεις νεαροί Ιταλοί που διαμένουν σε ενοικιαζόμενα δωμάτια στο Φαληράκι περί ώραν 08.30 το πρωί της Δευτέρας μετέβησαν στο κατάστημα «ΧΧL Live Show» στο Φαληράκι, ιδιοκτησίας του κ. Δ. Βαγιανού του Μιχαήλ και αφού έθραυσαν γυάλινη πόρτα στο πίσω μέρος εισήλθαν εντός αυτού από αποθήκη και αφαίρεσαν από το συρτάρι του ταμείου ένα σημαντικό χρηματικό ποσό, δύο τηλέφωνα iphone και δύο ρολόγια χειρός μάρκας Bendley και Bulgari.
Το κατάστημα διατηρεί στο χώρο της αποθήκης κύκλωμα μαγνητοσκόπησης το οποίο κατέγραψε τους δράστες.
Ο ιδιοκτήτης απευθύνθηκε στην αστυνομία δίνοντας φωτογραφίες τους και πριν αυτοί εντοπιστούν από τις αρχές ο ίδιος έκπληκτος διαπίστωσε ότι δύο εξαυτών επισκέφθηκαν τα ξημερώματα της Τετάρτης, περί ώραν 04.00, το κατάστημά του, μεθυσμένοι για να διασκεδάσουν, παρακολουθώντας το Live Show των καλλίγραμμων στριπτιζέζ!!
Ο κ. Βαγιανός δεν πίστευε κυριολεκτικά στα μάτια του. Οι δύο διαρρήκτες είχαν επιστρέψει στον «τόπο του εγκλήματος» για να διασκεδάσουν με τα χρήματα που του είχαν κλέψει την προηγούμενη ημέρα!!
Το προσωπικό ασφαλείας κράτησε τους δύο αλλοδαπούς και αμέσως κλήθηκαν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου και του Αστυνομικού Σταθμού Φαληρακίου για να τους συλλάβουν.
Οι αστυνομικοί πράγματι τους προσήγαγαν και στην πορεία τους άφησαν ελεύθερους λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου.
Χθες ο επιχειρηματίας με τον δικηγόρο κ. Γ. Κουμπιάδη ενημέρωσαν σχετικώς τον κ. Αντεισαγγελέα ο οποίος ζήτησε τη σύλληψη των αλλοδαπών με ένταλμα της Ανακρίτριας.

ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Θέματα γενικού ενδιαφέροντος συζητήθηκαν στην συνεδρίαση του Τοπικού Συμβουλίου Καλυθιών το βράδυ της Τετάρτης. * Εγκρίθηκαν οι χώροι συγκέν...