11 Οκτ 2012

ΔΡΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ


Ποδηλασία στους δρόμους του χωριού, μαθήματα λάτιν χορών και μαγείρεμα παραδοσιακών φαγητών περιλαμβάνουν οι δράσεις που ανακοίνωσε ο Πολιτιστικός και Περιβαλλοντικός σύλλογος Καλυθιών "Ο ΦΑΡΟΣ".

Παραδοσιακή κουζίνα

Την Κυριακή 21 Οκτωβρίου ξεκινάνε στο κτήριο της παλαιάς κοινότητας Καλυθιών τα μαθήματα παραδοσιακών φαγητών από τον Πολιτιστικό και Περιβαλλοντικό σύλλογο Καλυθιών "Ο ΦΑΡΟΣ".Οι αιτήσεις συμμετοχής θα γίνονται από την Πέμπτη 11/10 εώς την Τρίτη 16/10 και ώρα 5-7 μ.μ. στο γραφείο του Συλλόγου, στην πλατεία Καλυθιών.Θα υπάρχουν πέντε ομάδες των έξι ατόμων όπου οι συ
μμετέχοντες θα μπορούν να φτιάξουν οι ίδιοι το φαγητό που θα διδάσκεται κάθε φορά. Όλοι όμως θα έχουν τη δυνατότητα να παρευρίσκονται στην αίθουσα κατά τη διάρκεια των μαθημάτων και να παρακολουθούν.
Περιμένουμε όσες κυρίες γνωρίζουν τα παραδοσιακά φαγητά του τόπου μας να μας συμβουλέψουν και να μας προτείνουν κάποια εδέσματα για τα επόμενα μαθήματα!




Λάτιν χοροί

Από την Τετάρτη 17 Οκτωβρίου και κάθε Τετάρτη 16:45-18:30 στο Πολιτιστκό Κέντρο (κοινότητα) Καλυθιών, θα πραγματοποιούνται ΔΩΡΕΑΝ μαθήματα ΛΑΤΙΝ από τον Πολιτιστικό και Περιβαλλοντικό σύλλογο Καλυθιών "Ο ΦΑΡΟΣ".
Εγγραφές καθημερινά, από Τετάρτη 10/10 εώς Δευτέρα 15/10 στο γραφείο του συλλόγου-πλατεία Καλυθιών - 5 - 7μ.μ.
Μπορούν να συμμετέχουν άνδρες και γυναίκες από 15 χρονών και άνω.
Περιορισμένες θέσεις


ΒΡΑΒΕΙΟ ΣΤΟ 2ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΙΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

  Πανελλήνια διάκριση του 2ου Δ.Σ. Καλυθιών στον μαθητικό διαγωνισμό σχολικής εφημερίδας, που διοργάνωσε ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός “ΟΡΙΖΟΝΤ...