23 Αυγ 2011

ΣΚΩΤΣΕΖΟΣ ΕΠΕΣΕ ΑΠΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στον Βρετανικό τύπο ένας 18χρονος Σκωτσέζος που βρισκόταν στο Φαληράκι διακοπές έπεσε από μπαλκόνι στον 2ο όροφο με αποτέλεσμα να παλεύει να κρατηθεί στη ζωή.
Ο 18χρονος Sean Reilly μετά την πτώση υπέστη κρανιοεγκεφαλικά κατάγματα και μεταφέρθηκε σε κωματώδη κατάσταση στο νοσοκομείο της Ρόδου. Οπως αναφέρεται ήταν η πρώτη φορά που έκανε διακοπές με τους φίλους του μακριά από τους γονείς του. Οι γονείς του μετά το άκουσμα της άσχημης είδησης ταξίδεψαν στη Ρόδο για να συμπαρασταθούν στο παιδί τους.
Οι γονείς του υποστηρίζουν ότι ο 18χρονος μπορεί να έπεσε από μπαλκόνι ή κλιμακοστάσιο ξενοδοχείου. Μάλιστα ο πατέρας του συμβουλεύει τα νεαρά παιδιά που ταξιδεύουν στην Ελλάδα να είναι ιδιαίτερα προσεχτικά αφού πολλές φορά τα σκαλοπάτια είναι άνισα σε μέγεθος και αυτό έχει ως αποτέλεσμα πολλές πτώσεις.
Ο πατέρας του 18χρονου έκανε και δηλώσεις πως έχει πληροφορίες πως ο γιος του μπορεί να μην έπεσε μόνος του από το μπαλκόνι αλλά να σπρώχτηκε από κάποιον άλλο ένοικο του ξενοδοχείου. Την υπόθεση εξετάζει η τοπική αστυνομία.
Οι πληροφορίες των τελευταίων ημερών αναφέρουν ότι ο 18χρονος συνήλθε από το κώμα αλλά η κατάστασή του κρίνεται κρίσιμη. Υπάρχουν αναφορές σε ρεπορτάζ ότι κατάφερε να σφίξει το χέρι της μητέρας του.
Οι γονείς σε δηλώσεις τους στα Βρετανική ΜΜΕ αναφέρουν επίσης ότι όλοι στη Ρόδο τους βοήθησαν πάρα πολύ σε αυτή τη δύσκολη στιγμή αλλά επισημαίνουν ότι πέρα από το δράμα που αντιμετωπίζουν με την κατάσταση του γιου τους στο ξενοδοχείο που εγκαταστάθηκαν μπήκε κλέφτης στο δωμάτιό τους και τους αφαίρεσε χρήματα, πιστωτικές κάρτες και κινητά τηλέφωνα.

ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Θέματα γενικού ενδιαφέροντος συζητήθηκαν στην συνεδρίαση του Τοπικού Συμβουλίου Καλυθιών το βράδυ της Τετάρτης. * Εγκρίθηκαν οι χώροι συγκέν...