1 Δεκ 2011

ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗ



Μία περίεργη παραθρησκευτική οργάνωση με την επωνυμία "ART OF LIVING" που σημαίνει "ΤΕΧΝΗ ΝΑ ΖΕΙΣ" οργάνωσε συγκέντρωση με μαθήματα γιόγκας και θεραπευτικής αναπνοής στην περιοχή του Αγίου Ιωάννη το τριήμερο 25-27 Νοεμβρίου όπως δείχνουν και οι αφίσες που τοποθετήθηκαν σε διάφορα σημεία του χωριού μας.

Η περίεργη αυτή οργάνωση ιδρύθηκε το 1981 από τον Ινδό Sri Sri Ravi Shankar και σίγουρα δεν έχει καμία σχέση με τον χριστιανισμό και γι' αυτό προκαλεί εντύπωση πως πραγματοποίησε δραστηριότητες σε μία περιοχή όπου βρίσκονται δύο μοναστήρια.
Εχει παρακλάδια και υποστηρικτές σε 150 χώρες του πλανήτη και πρώτη φορά κάνει την εμφάνισή της στην περιοχή μας.
Η εκκλησιαστική επιτροπή Καλυθιών γνώριζε για τα σεμινάρια "θεραπευτικής αναπνοής"; Είχε δοθεί σχετική άδεια από το Τοπικό Συμβούλιο Καλυθιών;
Τι είδους άνθρωποι οργανώνουν αυτά τα σεμινάρια για τα οποία μάλιστα απαιτείται μεγάλη χρηματική συμμετοχή; Από ποια κρατική αρχή παίρνουν άδεια για να προσκαλούν κόσμο σε τέτοια αμφιβόλου σκοπιμότητας σεμινάρια;

ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΑΝ ΣΚΥΛΑΚΙ





Το σκυλάκι της φωτογραφίας τριγυρνούσε εδώ και 1 μήνα στο Φαληράκι. Μία
φιλόζωη το ταϊζε έξω από το μαγαζί της, όποτε το έβλεπε. Την Δευτέρα όμως
έκπληκτη το βρήκε να την περιμένει σε άθλια κατάσταση, χωρίς να μπορεί να
σηκωθεί από το έδαφος.
Κάποιος ανώμαλος υπάνθρωπος του έδωσε τα δύο αριστερά πόδια με χοντρό
σύρμα!!! Στο κεφάλι του έχει ένα μεγάλο πρήξιμο, προφανώς από χτύπημα.
Ο μικρός Faith όπως τον ονόμασε η φιλόζωη κάθεται ήσυχος σε μία γωνιά και
ζητάει την αγάπη της και την φροντίδα της!!!
Του δίνεται αντιβίωση για να μην πάθει μόλυνση, γιατί όταν αφαιρέθηκε το
σύρμα διαπιστώθηκε ότι είχαν μπει αρκετά βαθιά στο δέρμα!
Είναι περίπου 1 έτους και πρόλαβε να βιώσει την κακία ορισμένων στη Ρόδο
που δεν ανέχονται άλλα ζωντανά πλάσματα γύρω τους! Ζητά ένα πολύ καλό
σπίτι, όπου θα τον αγαπήσουν για πάντα!!!
Τηλ.6944519706
Ο σκυλάκος δίνεται και εκτός Ρόδου, μετά από κατάλληλο έλεγχο της
οικογένειας και υποχρεωτική τοποθέτηση microchip.
Adespoto.gr

ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ

ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΕ ΝΕΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ


Αγαπητοί επαγγελματίες & επιχειρηματίες ,
Μετά από χρόνια επιχειρηματικής δραστηριότητας μου στο Φαληράκι και την Ρόδο, αποφάσισα να συμμετάσχω στις εκλογές του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου, στο τμήμα Υπηρεσιών, με την παράταξη "ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΩΡΑ" και με επικεφαλής τον Γιάννη Πάππου.

Η αδυναμία της τοπικής αυτοδιοίκησης να συνεισφέρει στην ανάπτυξη της τοπικής οικονομίας από τη μία, αλλά και το πλούσιο έργο των προηγούμενων διοικήσεων του Επιμελητηρίου Δωδ/σου (συμφωνία με Ryan Air, προώθηση εναλλακτικών μορφών τουρισμού, προσπάθεια κατάργησης ΔΗ.ΦΟ.ΔΩ και πολλά άλλα) αποτέλεσαν το κίνητρο μου για την συμμετοχή στις εκλογές του Επιμελητηρίου, στο πλευρό του Γιάννη Πάππου. Σε μια παράταξη με ανθρώπους έμπειρους και αποτελεσματικούς, οι οποίοι πλαισιώνονται από νέους, με καινούριες ιδέες και κυρίως έχοντας την ανεξαρτησία, μακριά από πολιτικά γραφεία, να διεκδικήσει δυναμικά το καλύτερο για τον τόπο.

Μαζί με τους συνυποψήφιους μου από την περιοχή μας, τον Σάββα Παγωνάκη (Τουριστικό Τμήμα), Κυριάκο Αργυρού (Τουριστικό Τμήμα),, Δημήτριο Κεπέρη (Τουριστικό Τμήμα), Μιχάλη Αντωνίου (Τμήμα Υπηρεσιών), Γεώργιο Ευγενικό (Τμήμα Υπηρεσιών), Μαρία Κωβαίου (Εμπορικό Τμήμα), δημιουργήσαμε μια ικανότατη ομάδα, με μοναδικό σκοπό την εκπροσώπηση του τόπου μας στον θεσμό και την ανάδειξη του μέσα από το όραμα και τις ιδέες που διαθέτουμε.

Για τον λόγο αυτό, ζητάμε την στήριξη σας στις ερχόμενες εκλογές του Επιμελητηρίου, για την ανάδειξη της νέας διοίκησης, ώστε το Φαληράκι και οι Καλυθιές, να έχουν την εκπροσώπηση που τους αξίζει!

Με εκτίμηση,
Δημήτρης Περίδης του Γεωργίου

ΒΡΑΒΕΙΟ ΣΤΟ 2ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΙΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

  Πανελλήνια διάκριση του 2ου Δ.Σ. Καλυθιών στον μαθητικό διαγωνισμό σχολικής εφημερίδας, που διοργάνωσε ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός “ΟΡΙΖΟΝΤ...