5 Απρ 2021

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΦΑΛΗΡΑΚΙΟΥ

 Τις υποδομές του κλειστού γυμναστηρίου Φαληρακίου επιδιώκει να βελτιώσει ο δήμος Ροδίων που διενεργεί διεθνή διαγωνισμό ύψους 300 χιλ. ευρώ για την προμήθεια εξοπλισμού που θα θα προσφέρει ψύξη και θέρμανση στην αθλητική εγκατάσταση.
Στα επίσημα έγγραφα αναφέρονται τα εξής:



Για την «Προμήθεια αντλιών θερμότητας κλειστού γυμναστηρίου Καλλιθέας»  O Αντιδήμαρχος Ρόδου κ. Τηλέμαχος Καμπούρης, διακηρύσσει τη διενέργεια διεθνούς ηλεκτρονικού ανοικτού διαγωνισμού για τη προμήθεια αντλιών θερμότητας κλειστού γυμναστηρίου Καλλιθέας του Δήμου Ρόδου, με κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσας από οικονομική άποψη προσφοράς, βάσει τιμής (χαμηλότερη τιμή) για το σύνολο των υλικών όπως αναφέρονται στη διακήρυξη του διαγωνισμού.
Η Συνολική προϋπολογισθείσα δαπάνη ανέρχεται στο ποσό των 299.336,00 € συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ 24 %
Για τη συμμετοχή στο διαγωνισμό υποβάλλεται μαζί με την προσφορά και τα υπόλοιπα δικαιολογητικά, εγγύηση συμμετοχής των τεσσάρων χιλιάδων οκτακοσίων είκοσι οκτώ ευρώ (4.828,00 € ) που αντιστοιχεί στο 2% του ενδεικτικού προϋπολογισμού της παρούσης χωρίς το Φ.Π.Α.. Η λήξη της ισχύος της εγγυητικής επιστολής πρέπει να είναι τουλάχιστον έως 31/12/2021.
 Χρόνος διάρκειας υλοποίησης της προμήθειας ορίζεται το χρονικό διάστημα των τεσσάρων (4) μηνών από την ανάρτηση του συμφωνητικού στο Κ.Η.Μ.ΔΗ.Σ. Προβλέπεται παράταση ενός μήνα με τη σύμφωνη γνώμη και των δύο πλευρών, εφόσον δεν υπάρχει υπέρβαση ποσοτήτων και αξιών της Σύμβασης.
Ο διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί με χρήση της πλατφόρμας του Εθνικού Συστήματος
Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων (ΕΣΗΔΗΣ) μέσω της διαδικτυακής πύλης www.promitheus.gov.gr του συστήματος.

Η τελική ημερομηνία κατάθεσης προσφορών είναι η 5η Μαϊου. 

ΒΡΑΒΕΙΟ ΣΤΟ 2ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΙΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

  Πανελλήνια διάκριση του 2ου Δ.Σ. Καλυθιών στον μαθητικό διαγωνισμό σχολικής εφημερίδας, που διοργάνωσε ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός “ΟΡΙΖΟΝΤ...