2 Φεβ 2013

ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ ΜΕ ΠΑΙΔΙΚΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑ




Στην κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων της εκκλησίας Καλυθιών τα τμήματα ακαδημιών του Απόλλωνα Καλυθιών έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτά τους. Ολοι επισήμαναν την σημασία των ακαδημιών και το κοινωνικό έργο που προσφέρει ο αθλητικός μας σύλλογος.
Εκπρόσωποι του δήμου Ροδίων, του τοπικού συμβουλίου Καλυθιών, μέλη άλλων συλλόγων, γονείς και μικρά παιδιά έδωσαν το παρών και ευχήθηκαν οι ακαδημίες να διαμορφώνουν καλούς ποδοσφαιριστές και άριστους χαρακτήρες.

ΚΑΤΕΡΡΕΥΣΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ Ο ΑΠΟΛΛΩΝ

Βαριά ήττα με 4-1 γνώρισε σήμερα στ' Αφάντου ο Απόλλων. Μέχρι τα μέσα του δευτέρου ημιχρόνου τίποτα δεν προμήνυε αυτή την εξέλιξη αφού ο Απόλλων προηγούνταν με 1-0 χάρη στο τέρμα που πέτυχε στο πρώτο ημίχρονο ο Αρχοντούλης.
Η αποχώρηση, λόγω τραυματισμού, του σκόρερ του Απόλλωνα είχε ως αποτέλεσμα μετά το 60' να κυριαρχήσει ο ΑΕΡΑ που με μακρινά σουτ έφτασε στη νίκη-ανατροπή.
Ο Απόλλων φάνηκε να μην έχει δυνάμεις στο φινάλε. Πρέπει να σημειωθεί ότι τον τελευταίο καιρό πολλοί παίκτες, δικαιολογημένα ή όχι, απουσιάζουν από αρκετές προπονήσεις.
Στην βασική ενδεκάδα αγωνίστηκαν ο 17χρονος τερματοφύλακας Κώστας Παπαγεωργίου και ο 15χρονος ακραίος επιθετικός Νίκος Κιόττος.

Η περιγραφή του αγώνα από το news12.gr

Παίζοντας καλύτερα στην διάρκεια του δευτέρου ημιχρόνου, ο ΑΕΡΑ επικράτησε στο γήπεδο του με 4 – 1 του Απόλλωνα Καλυθιών και πρόσθεσε έτσι άλλους τρεις βαθμούς στο ενεργητικό του. Στο πρώτο ημίχρονο ο Απόλλωνας ήταν καλά στημένος στον αγωνιστικό χώρο και κατάφερε μάλιστα να προηγηθεί στο σκορ.
Στο 18’ μετά από αντεπίθεση, ο Μαυρομούστακος πάσαρε στον Αρχοντούλη και αυτός με ψηλοκρεμαστό πλασέ έκανε το 0 – 1.Στο 63’ από σέντρα του Αγγελόπουλου από τα αριστερά, ο Δανάς με κεφαλιά από το ύψος του πέναλτι έκανε το 1 – 1.Στο 76’΄ο Ξύππας με μονοκόμματο διαγώνιο σουτ έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του (2 – 1) και στο 79’ ο Τριχιάς με δυνατό σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή πέτυχε το 3 – 1.
Στο 80’ ο Αγγελόπουλος απέφυγε τον προσωπικό του αντίπαλο και με ένα πλασέ «έγραψε» το 4 – 1 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.
ΑΕΡΑ: Δαρζέντας, Τσελεπίδης, Μάκρας (64’Τριχιάς), Πομπού, Κατσιδώνης (83’ Πολυμερίδης), Ντικ, Δημητρόπουλος (70’ Λατσός), Δανάς, Γιώργου, Αγγελόπουλος, Ξύππας

ΑΠΟΛΛΩΝ: Παπαγεωργίου, Κίτσος, Φυλακούρης, Στάθης, Μ. Κυριαζής, Αρχοντούλης (58’ λ.τ.Μοσχιδιού), Μουτσοντέμι, Κιόττου (50’ Σταυρής), Γ. Κυριαζής, Μαυρομούστακος, Αλαχούζος
* Την Τρίτη ο Απόλλων θα υποδεχθεί σε εξ αναβολής αγώνα την ΑΕ Κω με ώρα έναρξης 1.00 μ.μ.

Ο ΤΑΧΥΤΕΡΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ!


Ο ταχύτερος νεαρός Ελληνας κατάγεται από τις Καλυθιές και τα επόμενα χρόνια αναμένεται να μας απασχολήσει,ευχάριστα, με τις διακρίσεις του.
Ο Γιάννης Λογοθέτης, αθλητής στίβου σε ηλικία 17 ετών έχει κατακτήσει πανελλήνιες πρωτιές στα αγωνίσματα των 100 και 200 μέτρων με τα χρώματα του Διαγόρα.
Πριν λίγες ημέρες εγκρίθηκε η μεταγραφή του στον ΓΑΣ Υγείας Ρόδου έχοντας κατακτήσει την πρώτη θέση στην πανελλήνια γενική κατάταξη παίδων για το 2012 όπως ανακοίνωσε ο ΣΕΓΑΣ.
Με χρόνο 10.96 στα 100 μέτρα ο Γιάννης Λογοθέτης είναι 27ος στην Ελλάδα σε επίπεδο αντρών, 3ος σε επίπεδο εφήβων και 1ος στην κατηγορία παίδων.
Στα 200 μ. με χρόνο 22.44 είναι 39ος στην κατηγορία αντρών, 8ος στην κατηγορία εφήβων και 4ος στις ηλικίες παίδων.

ΒΡΑΒΕΙΟ ΣΤΟ 2ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΙΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

  Πανελλήνια διάκριση του 2ου Δ.Σ. Καλυθιών στον μαθητικό διαγωνισμό σχολικής εφημερίδας, που διοργάνωσε ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός “ΟΡΙΖΟΝΤ...