5 Δεκ 2022

Η ΦΩΝΑΡΑ ΤΩΝ ΚΑΛΥΘΙΩΝ ΣΤΟ THE VOICE!

 Ενθουσιασμό προκάλεσε στην μικρή μας κοινωνία η πρόκριση του Μανώλη Σχοιναράκη στην επόμενη φάση του μουσικού τηλεοπτικού διαγωνισμού The Voice που προβάλλεται κάθε Κυριακή από την τηλεόραση του ΣΚΑΙ. Μία πρόκριση "αναμενόμενη" αφού ο Σχοιναράκης τα τελευταία χρόνια με τα βιντεάκια που ανέβαζε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τραγουδώντας με την κιθάρα του φανέρωνε ότι διαθέτει μουσικό ταλέντο. 




Ο Μανώλης Σχοιναράκης θα διαγωνιστεί με την ομάδα του Πάνου Μουζουράκη και ενθουσίασε με την κριτική επιτροπή, πέρα από τις φωνητικές του ικανότητες, με τις ατάκες του "τραγουδούσα για την εξαμελή οικογένειά μου" και "τραγουδάω ότι τραγουδιέται". 
Όπως φαίνεται τα talent show ταιριάζουν στους Καλυθενούς και μετά την πετυχημένη συμμετοχή του James Καφετζή στο Survivor θα περάσουμε άλλον έναν χειμώνα μπροστά από τις τηλεοπτικές μας οθόνες χειροκροτώντας και στηρίζοντας τον Μανώλη Σχοιναράκη.

 Φωνάρα ο Μανώλης μας και καμαρώνουμε όλοι μας και ειδικότερα ο μπαμπάς Γιώργος και η μαμά Φωτεινή!!!!

The Voice of Greece 7 οι νότες του πενταγράμThe Voice of Greece
7 οι νότες του πενταγράμμου, 7 και οι σεζόν για το The Voice of Greece! Η αναζήτηση του ταλέντου που θα αναδειχθεί η Φωνή της Ελλάδας έχει ήδη ξεκινήσει και σε λίγες μέρες θα παρακολουθήσουμε τις πρώτες Blind Auditions στο νέο εντυπωσιακό πλατό του απόλυτου μουσικού διαγωνισμού. Το The Voice of Greece γύρισε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο αναζητώντας τα γνήσια ταλέντα διαπιστώνοντας πως μετά από 6 επιτυχημένες σεζόν υπάρχουν ακόμα πολλά να ανακαλύψεις! Ο Κωνσταντίνος Αργυρός, ο Πάνος Μουζουράκης, η Έλενα Παπαρίζου και ο Σάκης Ρουβάς παίρνουν θέση έχοντας εξασκήσει τα αντανακλαστικά τους και είναι έτοιμοι να μονομαχήσουν για να διεκδικήσουν τις φωνές που αξίζουν να είναι στην ομάδα τους! Ο Γιώργος Λιανός μας βοηθάει να καταλάβουμε τον χαρακτήρα πίσω από τη φωνή ενώ με το απολαυστικό του χιούμορ βρίσκεται στο πλευρό των συμμετεχόντων πριν ανέβουν στη σκηνή. Ξεχωριστό παλμό στο σόου δίνει το κοινό που βρίσκεται στο πλατό για πρώτη φορά μετά από δύο χρόνια! Άραγε οι αντιδράσεις τους θα επηρεάσουν τους coaches ή τους διαγωνιζόμενους στις αποφάσεις τους; THE VOICE OF GREECE VII
IT’S OUR LUCKY 7!μου, 7 και οι σεζόν για το The Voice of Greece! Η αναζήτηση του ταλέντου που θα αναδειχθεί η Φωνή της Ελλάδας έχει ήδη ξεκινήσει και σε λίγες μέρες θα παρακολουθήσουμε τις πρώτες Blind Auditions στο νέο εντυπωσιακό πλατό του απόλυτου μουσικού διαγωνισμού. Το The Voice of Greece γύρισε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο αναζητώντας τα γνήσια ταλέντα διαπιστώνοντας πως μετά από 6 επιτυχημένες σεζόν υπάρχουν ακόμα πολλά να ανακαλύψεις! Ο Κωνσταντίνος Αργυρός, ο Πάνος Μουζουράκης, η Έλενα Παπαρίζου και ο Σάκης Ρουβάς παίρνουν θέση έχοντας εξασκήσει τα αντανακλαστικά τους και είναι έτοιμοι να μονομαχήσουν για να διεκδικήσουν τις φωνές που αξίζουν να είναι στην ομάδα τους! Ο Γιώργος Λιανός μας βοηθάει να καταλάβουμε τον χαρακτήρα πίσω από τη φωνή ενώ με το απολαυστικό του χιούμορ βρίσκεται στο πλευρό των συμμετεχόντων πριν ανέβουν στη σκηνή. Ξεχωριστό παλμό στο σόου δίνει το κοινό που βρίσκεται στο πλατό για πρώτη φορά μετά από δύο χρόνια! Άραγε οι αντιδράσεις τους θα επηρεάσουν τους coaches ή τους διαγωνιζόμενους στις αποφάσεις τους; THE VOICE OF GREECE VII IT’S OUR LUCKY 7!

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΟΡΦΙΑ

Με αφορμή την ανάληψη, από τον Στέφανο Κορφιά, της Διεύθυνσης της Α' Νευροχειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός και της εξέ...