26 Νοε 2011

H "ΞΕΦΤΙΛΑ" ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΡΓΩΝ





Το ανοικτό γήπεδο μπάσκετ στην περιοχή του Αγίου Μηνά Καλυθιών δείχνει την ανυπαρξία των πολιτικών της Ρόδου τα τελευταία 15 χρόνια. Για να κατασκευαστεί αυτό το έρέργο ξοδεύτηκε δημόσιο χρήμα αλλά ουδείς ενδιαφέρεται προκειμένου να συντηρηθεί και να παραδοθεί προς χρήση στην νεολαία των Καλυθιών. Ολοι παρακολουθούν τον χρόνο να ρημάζει τα πάντα. Η αδιαφορία προκαλεί θλίψη... Οποιον πολιτικό και αν ρωτήσεις θα σου πει πως "άλλοι φταίνε, όχι εμείς".
Πραγματική κατάντια...
Το γήπεδο εδώ και χρόνια έχει εγκαταλειφθεί στη μοίρα του τα τελευταία χρόνια με αποτέλεσμα να υπάρχουν σπασμένα τζάμια, αποδυτήρια όπου οι βρύσες τρέχουν και καταστρέφονται τα πλακάκια, κερκίδες μισοτελειωμένες που δεν προσφέρουν ασφάλεια, εγκαταστάσεις για φωτισμό που δεν έχουν ολοκληρωθεί και γενικά μία εικόνα που αποτελεί ντροπή για τον τρόπο με τον γίνονται τα δημόσια έργα στην Ελλάδα.
Τα αρχικά οράματα για δημιουργία ολοκληρωμένου αθλητικού κέντρου στην περιοχή εγκαταλείφθηκαν και έμεινε κληρονομιά ένα ανοικτό γήπεδο μπάσκετ που καμία χρησιμότητα δεν έχει. Το δημόσιο χρήμα κατασπαταλήθηκε για ένα έργο που χρειάζονται δεκάδες χιλιάδες ευρώ για να μπορέσει να χρησιμοποιηθεί με ασφάλεια από σύλλογο ή μεμονωμένους αθλητές.
Τώρα η δικαιολογία υπάρχει και είναι η φράση "λεφτά δεν υπάρχουν". Οταν όμως υπήρχαν λεφτά τι έγινε για αυτό το αίσχος;
Υ.Γ. Σε λίγα χρόνια όλα τα παραπάνω θα ισχύουν και για το κλειστό που ξεκίνησε αλλά αφέθηκε στην τύχη του στην περιοχή Λειβάδια Καλυθιών - Φαληρακίου...

ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΙΑΤΡΙΔΗ

"Πονοκέφαλο" εν όψει της επικείμενης προεκλογικής περιόδου απέκτησε η βουλευτής Δωδεκανήσου της ΝΔ Μίκα Ιατρίδη μετά την τροπή που πήραν οι καταγγελίες για παράνομη πρόσληψή της στην πρώην κοινότητα Καλυθιών την εποχή που ήταν ακόμη μαθήτρια Λυκείου.
Παρά τις εξηγήσεις που δόθηκαν και το έγγραφο του δήμου Ροδίων για μη καταβολή μισθών ο Αρειος Πάγος, μετά από αποστολή εγγράφων από αγνώστους, αποφάσισε να διατάξει προκαταρκτική έρευνα την στιγμή που εκκρεμεί διαδικασία έρευνας και από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αιγαίου.
Η πλευρά της Ιατρίδη εξακολουθεί να υποστηρίζει ότι όλα έγιναν νόμιμα και πως δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας εντάσσοντας τις τελευταίες εξελίξεις σε "παρασκηνιακές διεργασίες εν όψει των εθνικών εκλογών".
Εγκριτοι νομικοί κύκλοι τονίζουν πως η συγκεκριμένη υπόθεση, εάν δεν παρουσιαστούν νέα έγγραφα, το πιθανότερο είναι να τεθεί στο αρχείο.
Το ενδιαφέρον της κοινωνίας των Καλυθιών για την συγκεκριμένη υπόθεση είναι τεράστιο αφού θα κληθούν να καταθέσουν πολιτικά πρόσωπα του πρώην δήμου Καλλιθέας, δημοτικοί υπάλληλοι και όλοι όσοι έχουν υπογράψει σχετικά έγγραφα στο παρελθόν.

ΑΝΑΛΤΥΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΙΑΤΙΚΟ ΦΥΛΛΟ ΤΗΣ ΕΓΚΥΡΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ "Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ"
"Τη διενέργεια αυτοπρόσωπης κατεπείγουσας προκαταρκτικής έρευνας για τη διερεύνηση των διαδικασιών πρόσληψης, σε ηλικία 17 ετών, στην κοινότητα Καλυθιών, της Βουλευτού Δωδεκανήσου κ. Μίκας Ιατρίδη και τη μονιμοποίησή της 4 έτη αργότερα στον ομώνυμο δήμο, παρήγγειλε χθες, αιφνιδίως, ο Εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Ρόδου κ. Κώστας Μπούτσικος.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες άγνωστο πρόσωπο διαμαρτυρήθηκε ενώπιον του Αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου κ. Αθ. Κατσιρώδη, αρμοδίου για τον έλεγχο των Εισαγγελέων στην Περιφέρεια του Εφετείου Δωδεκανήσου, για το γεγονός ότι δεν έχει διενεργηθεί σχετικός με την υπόθεση έλεγχος παρότι υπήρχαν καταγγελτικά δημοσιεύματα στον τύπο της Ρόδου και των Αθηνών.
Το θέμα τέθηκε την Τετάρτη από τον Αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου στον Εισαγγελέα Εφετών Δωδεκανήσου κ. Σταύρο Αθανασάκη ο οποίος ζήτησε εν συνεχεία από Αντεισαγγελέα Εφετών να ζητήσει τη διενέργεια έρευνας από τον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου.
Στη σχετική παραγγελία δεν προσδιορίζεται κάποιο αδίκημα, ενώ αυτή δεν κατευθύνεται και δεν αφορά την Βουλευτή, η οποία «προστατεύεται» εξάλλου από τις διατάξεις που αφορούν τη βουλευτική ασυλία. Θα καταθέσουν συγκεκριμένα μη πολιτικά πρόσωπα συμπεριλαμβανομένων του πρώην δημάρχου Καλλιθέας κ. Γιάννη Ιατρίδη και του πρώην δημοτικού συμβούλου και καταγγέλλοντος κ. Αν. Αναστασά.
Η έρευνα θα ξεκινήσει τη Δευτέρα με τις καταθέσεις συντακτών από τις τρεις ημερήσιες εφημερίδες της Ρόδου και θα ακολουθήσουν καταθέσεις των ανωτέρω και του πρώην δημοτικού συμβούλου κ. Παναγιώτη Τοκούζη.
Επιπλέον θα ζητηθεί η άμεση αποστολή στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Ρόδου όλων των στοιχείων που περιλαμβάνονται στον υπηρεσιακό φάκελο της κ. Ιατρίδη, που έχει αποσταλεί για διοικητική έρευνα στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αιγαίου, ενώ θα ζητηθούν και στοιχεία που αφορούν τη μισθοδοσία και ασφάλισή της στην κοινότητα και στον μετέπειτα δήμο.
Στον Εισαγγελέα θα κληθούν εξάλλου να καταθέσουν δημοτικοί υπάλληλοι που απασχολούνται στο δημοτικό διαμέρισμα Καλλιθέας και ο χωρικός Αντιδήμαρχος κ. Αθηνόδωρος Κωνσταντίνου που εξέδωσαν βεβαίωση σύμφωνα με την οποία η κ. Ιατρίδη εργαζόταν αμισθί.
Ενδεικτικό είναι επίσης το γεγονός ότι δεν έχουν κληθεί και δεν θα κληθούν πρόσωπα σε ανωμοτί κατάθεση στην παρούσα φάση ενώ η έρευνα που θα ολοκληρωθεί ταχύτατα θα καταλήξει στην έκδοση εισαγγελικού πορίσματος.
Αν προκύψουν αποχρώσες ενδείξεις για την τέλεση αδικημάτων από πλευράς της βουλευτού τότε και μόνο τότε θα ζητηθεί άδεια από τη Βουλή για περαιτέρω έρευνα ενώ σε περίπτωση τυχόν ενδείξεων για μη πολιτικά πρόσωπα η υπόθεση θα συνεχίσει σε επίπεδο Πλημμελειοδικείου Ρόδου.
Πιθανολογείται σφόδρα ωστόσο ότι τα στοιχεία που έχουν δημοσιοποιηθεί μέχρι σήμερα δεν είναι επαρκή για να κινηθεί ποινική διαδικασία αλλά και αν ήθελε υποτεθεί ότι τελέστηκαν ποινικά αδικήματα αυτά έχουν ήδη υποπέσει σε πενταετή παραγραφή.
Σε κάθε περίπτωση προκειμένου να μην υπάρξουν υπόνοιες ότι η έρευνα αποσκοπεί στο να "συρθεί" σε μια προεκλογική περίοδο ως υποκείμενη σε εισαγγελική έρευνα η Βουλευτής, η εντολή που έχει δοθεί είναι η διερεύνηση να είναι ταχύτατη και τα αποτελέσματα αυτής να δημοσιοποιηθούν.
Θυμίζουμε ότι η κ. Ιατρίδη έχει ήδη δημοσιοποιήσει την παραίτησή της από δημοτική υπάλληλος του Δήμου Ρόδου για λόγους ευθιξίας.
Η κ. Ιατρίδη, που επεδίωξε αρχικώς με λακωνικές και επιφυλακτικές δηλώσεις της να αντιμετωπίσει τα όσα ακολούθησαν της δημοσιοποίησης του αιτήματος του πρώην δημοτικού συμβούλου κ. Αν. Αναστασά, που βρίσκεται σε δικαστική αντιπαράθεση με τον πατέρα της, πρώην δήμαρχο του δήμου Καλλιθέας, δεν αρνείται ότι προσελήφθη με απόφαση που υπέγραψε ο πατέρας της.
Η πλευρά Ιατρίδη διατείνεται, όπως έγραψε η «δ», ότι από το 1994 που άρχισε να απασχολείται σε προγράμματα ορισμένου χρόνου στο δήμο Καλλιθέας σε ηλικία 17 ετών έως και το έτος 2002 οπότε και μετατάχθηκε στο δήμο Ιαλυσού δεν έλαβε την οποιαδήποτε αμοιβή.
Αναφορικά με αποδείξεις παροχής υπηρεσιών που είχε εκδώσει για την απασχόλησή της αλλά και για βεβαίωση αποδοχών που της χορηγήθηκε από τον πατέρα της λίγο πριν την μετάταξή της στο δήμο Ιαλυσού υποστηρίζει ότι εκδόθηκαν για τυπικούς και μόνο λόγους που αφορούν την πληρότητα του φακέλου της.
Στην πορεία δημοσιοποιήθηκε και η αριθμ. Πρωτ. 2/130139/7-10-2011 ανακοίνωση που υπογράφει ο Αντιδήμαρχος επί των Οικονομικών του Δήμου Ρόδου κ. Νικόλαος Τσουκαλάς σύμφωνα με την οποία από το έτος 1997 έως το 2002 δεν έχει καταβληθεί αμοιβή από την Κοινότητα Καλυθιών και το Δήμο Καλλιθέας επ' ονόματί της. Στην ανακοίνωση γίνεται μνεία στην με αριθμό πρωτοκόλλου 7/130741/3972 06/10/2011 βεβαίωση που υπογράφουν ο Αντιδήμαρχος κ. Κωνσταντίνου Αθηνόδωρος και η υπάλληλος κ. Πολίτη Αναστασία, από την οποία προκύπτει ότι εργαζόταν αμισθί.
Το θέμα για την πρόσληψη και απασχόληση της κ. Ιατρίδη είχε τεθεί αρχικώς το Δεκέμβριο του 2010 σε συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου με παρουσίαση εγγράφων από τον κ. Αναστασά. Τέθηκαν ερωτήματα που έμειναν αναπάντητα.
Το από 24 Αυγούστου 2011 αίτημα του κ. Αναστασά, για τη διενέργεια σχετικής έρευνας από το Δήμο Ρόδου, αφού δόθηκε πρώτα ανυπόγραφο στο δήμαρχο Ρόδου κ. Στάθη Κουσουρνά και έμεινε ασχολίαστο, καθώς ήταν ανεπίσημο, πρωτοκολλήθηκε την 8η Σεπτεμβρίου 2011 ημέρα της ονομαστικής εορτής της Βουλευτού.
Εξαιρετικό ενδιαφέρον παρουσιάζει και το γεγονός ότι τα δύο επίμαχα έγγραφα προσλήψεως της κ. Ιατρίδη τόσο εκείνο του 1994 όσο και εκείνο του 1998 δεν φέρουν σφραγίδες ενώ οι δύο υπογραφές είναι ταυτόσημες με αποτέλεσμα να εικάζεται ότι πρόκειται για φωτοτυπημένες και όχι για γνήσιες που είχε θέσει ο κ. Ιατρίδης.
Στο μεταξύ εξαιρετικό ενδιαφέρον παρουσιάζει η πληροφορία που θέλει να μην υπάρχει στο φάκελο της κ. Ιατρίδη το υπ' αριθμ. 4428/31-3-1994 έγγραφο βάσει του οποίου φέρεται να έγινε η πρόσληψή της στην κοινότητα Καλυθιών σε ηλικία 17 ετών.
Η μονιμοποίηση της κ. Ιατρίδη με τη δημιουργία προσωποπαγούς θέσης στο Δήμο Καλλιθέας δυνάμει της υπ' αριθμ. 5191/ 27-3-1998 απόφασης του πατέρα της έγινε με επίκληση των διαλαμβανομένων στο άρθρο 32 του Ν. 2508/1997 "Βιώσιμη οικιστική ανάπτυξη των πόλεων και οικισμών της χώρας και άλλες διατάξεις" στο οποίο αναφέρονται τα εξής:
«Το προσωπικό που υπηρετεί στους πρωτοβάθμιους οργανισμούς τοπικής αυτοδιοίκησης με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου ή με σύμβαση έργου που αποδεδειγμένα υποκρύπτει σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου και εξυπηρετεί πάγιες και διαρκείς ανάγκες, εφόσον έχει προσληφθεί μέχρι 16 Σεπτεμβρίου 1994 με έγκριση του Υπουργού Εσωτερικών, ύστερα από εγκριτική πράξη του Υπουργικού Συμβουλίου, δύναται να κατατάσσεται σε προσωρινές προσωποπαγείς θέσεις ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου, που συνιστώνται με την απόφαση κατάταξης. Τη συνδρομή των προϋποθέσεων αυτών βεβαιώνει το οικείο συμβούλιο και την ύπαρξη των απαιτούμενων εγκρίσεων, καθώς και τον αληθή χαρακτήρα των μετατρεπόμενων συμβάσεων έργου δύναται να ελέγξει το Α.Σ.Ε.Π. αυτεπαγγέλτως ή κατόπιν ερωτήματος του Υπουργού Εσωτερικών, Δημόσιας Διοίκησης και Αποκέντρωσης».
Η πλευρά Ιατρίδη διατείνεται ότι συνέτρεχαν σωρευτικά οι ως άνω προϋποθέσεις για τη μονιμοποίησή της.
Στον αντίποδα ο εργατολόγος κ. Α. Μητρόπουλος χαρακτηρίζει παράτυπη την πρόσληψή της στο δημόσιο σε ηλικία 17 ετών.

ΜΑΡΟΚΙΝΟΣ ΚΤΥΠΗΣΕ ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ

Επικίνδυνοι αλλοδαποί ζουν ανάμεσά μας ως αποτέλεσμα της πραγματικότητας των τελευταίων ετών που θέλει παλιά ενοικιαζόμενα δωμάτια να δίνονται από τους ιδιοκτήτες τους σε κάθε "καρυδιάς καρύδι".
Τα κρούσματα παραβατικότητας, τους χειμερινούς μήνες, στο Φαληράκι έχουν κτυπήσει "κόκκινο" και πλέον πρέπει να ληφθούν μέτρα για να σταματήσει η περιοχή να είναι επικίνδυνη. Οι ιδιοκτήτες ακινήτων θα πρέπει να αναλογιστούν τις ευθύνες τους καθώς είναι φανερό ότι κινδυνεύουν και οι ίδιοι από τους επικίνδυνους αλλοδαπούς. Το παρακάτω ρεπορτάζ της εφημερίδας Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ μετά από επίσημη ανακοίνωση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Δωδεκανήσου είναι χαρακτηριστικό:

Τα "πάνω - κάτω" έφερε στο Αστυνομικό Τμήμα Αρχαγγέλου ένας 24χρονος Μαροκινός που δεν δίστασε να επιτεθεί κατά αστυνομικών χτυπώντας τους και εξυβρίζοντάς τους αλλά και να προκαλέσει σημαντικές φθορές στο χώρο των κρατητηρίων!!
Περί ώραν 01.45 της Τετάρτης οι αστυνομικοί του Α.Τ. Αρχαγγέλου ενημερώθηκαν μέσω του «Ευρωπαϊκού αριθμού έκτακτης ανάγκης 112» ότι μια 51χρονη υπήκοος Μεγ. Βρετανίας διαπληκτίστηκε με έναν 24χρονο Μαροκινό, στην οικία της, στο Φαληράκι.
Στο σημείο μετέβη περιπολικό και η αλλοδαπή κατήγγειλε στους αστυνομικούς ότι ο Μαροκινός την απείλησε και την εξύβρισε ενώ επιφυλάχθηκε για την υποβολή έγκλησης.
Οι αστυνομικοί αποφάσισαν να τον προσαγάγουν για εξακρίβωση των στοιχείων της ταυτότητάς του καθόσον δεν κατείχε μαζί του τα απαραίτητα έγγραφα που να δικαιολογούσαν την νόμιμη παραμονή του στην χώρα.
Ο αλλοδαπός ήταν ιδιαίτερα εριστικός απέναντι στους αστυνομικούς (πιθανολογείται ότι τελούσε σε κατάσταση μέθης) και αρνείτο να μπει στο περιπολικό. Χειροπεδήθηκε πίσω και επιβιβάσθηκε στο πίσω κάθισμα του περιπολικού με έναν αστυνομικό.
Ο Μαροκινός αρχικά ήταν ήρεμος. Ενώ το περιπολικό εκινείτο επί της εθνικής οδού Ρόδου - Λίνδου στο ύψος της διασταύρωσης Τραουνού, ξαφνικά έγινε επιθετικός απέναντί τους και αιφνιδιαστικά χτύπησε με τα πόδια του τον οδηγό με αποτέλεσμα να χτυπήσει το κεφάλι του στο τιμόνι και να χάσει τον έλεγχο του αυτοκινήτου το οποίο γύρισε 180° μοίρες με κίνδυνο να προσκρούσει στο στηθαίο διάζωμα ή να βγει εκτός δρόμου ή να συγκρουστεί με τυχόν διερχόμενα αυτοκίνητα.
Ο οδηγός κατέβαλε μεγάλη προσπάθεια και τελικά κατάφερε να αποφύγει τα χειρότερα ακινητοποιώντας το όχημα.
Οι αστυνομικοί προσπάθησαν να ηρεμήσουν τον Μαροκινό ο οποίος εξακολουθούσε να είναι εριστικός και βίαιος απέναντί τους χτυπώντας τους με τα πόδια του, φτύνοντας πάνω από δέκα φορές στο πρόσωπο των αστυνομικών και προσπαθώντας να τους δαγκώσει. Χτυπούσε εξάλλου με τα πόδια του το περιπολικό.
Τελικά ακινητοποιήθηκε και στο ύψος της τελευταίας εισόδου για Αφάντου κατάφερε και ξαναχτύπησε με τα πόδια του τον οδηγό που αναγκάστηκε και ακινητοποίησε το όχημα για δεύτερη φορά.
Οι αστυνομικοί τον περιόρισαν και τελικώς έφτασαν στο Α.Τ. Αρχαγγέλου περί ώρα 02.30. Καθ' όλη τη διάρκεια της διαδρομής πέρα της αντίστασης την οποία προέβαλλε συνεχώς, εξύβριζε και απειλούσε τους αστυνομικούς.
Κατά την άφιξη στο Α.Τ. Αρχαγγέλου παρουσία της αξιωματικού υπηρεσίας καταβλήθηκε και πάλι προσπάθεια για να ηρεμήσει.
Υποβλήθηκε σε σωματικό έλεγχο ενώ συνέχισε να αντιστέκεται καταφέρνοντας να προκαλέσει τραύμα στο δεξί χέρι του συνεπιβαίνοντος αστυνομικού στο περιπολικό.
Κατόπιν του αφαιρέθηκαν οι χειροπέδες και εισήχθη στο κρατητήριο. Όταν μπήκε μέσα άρχισε να βρίζει ξανά, να απειλεί και να χτυπάει την εσωτερική σιδερένια πόρτα.
Οι αστυνομικοί του έδωσαν λίγο χρόνο για να ηρεμήσει, όμως δυστυχώς αυτός άρχισε να γίνεται ακόμα πιο βίαιος με αποτέλεσμα να προκαλέσει φθορές εντός του κρατητηρίου.
Πιο συγκεκριμένα προσπαθούσε να ξηλώσει την πόρτα και έτσι άρχισαν να πέφτουν σοβάδες και πέτρες από τον τοίχο με αποτέλεσμα τον αυτοτραυματισμό του.
Οι αστυνομικοί προσπάθησαν ξανά να τον ηρεμήσουν αλλά άρχισε να πετάει τις πέτρες και τους σοβάδες που είχαν πέσει προς αυτούς, καθιστώντας δυσχερή την προσέγγιση στο κρατητήριο.
Ο κρατούμενος κατάφερε και ξήλωσε την εσωτερική σιδερένια πόρτα και την τοποθέτησε πίσω από την εξωτερική - καγκελόπορτα. Επίσης κατάφερε και ξήλωσε το σιδερένιο πλέγμα του παραθύρου του κρατητηρίου το οποίο βλέπει εντός του Τμήματος από το οποίο προσπαθούσε να διαφύγει.
Τους αστυνομικούς του ΑΤ Αρχαγγέλου συνέδραμαν ο διοικητής του Α.Σ. Λίνδου και η περιπολία του.
Μη μπορώντας να γίνει κάτι άλλο προκειμένου να λάβει τέλος το όλο επεισόδιο και να τεθεί σε έλεγχο ο κρατούμενος, έγινε χρήση πυροσβεστήρα και ασπίδων προκειμένου να εισέλθουν οι αστυνομικοί εντός του κρατητηρίου.
Τελικά ακινητοποιήθηκε, χειροπεδήθηκε, παρουσία του Υποδιοικητή της Υπηρεσίας και ειδοποιήθηκε ο σταθμός του ΕΚΑΒ άμεσα για τις πρώτες βοήθειες καθόσον επικαλείτο δύσπνοια.
Περί ώρα 03:40 κατέφθασε περιπολικό του ΕΚΑΒ το οποίο παρέλαβε τον κρατούμενο και συνοδεία αστυνομικών μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Αρχαγγέλου για τις πρώτες βοήθειες.
Αφού εξετάσθηκε από εφημερεύοντα γιατρό ο οποίος βεβαίωσε για την καλή κατάσταση της υγείας του, επετράπη η αποχώρηση.
Μεταφέρθηκε εν συνεχεία ξανά στο Α.Τ. Αρχαγγέλου και κατά τη διάρκεια παραμονής του στο χώρο μπροστά από το γραφείο του αξιωματικού υπηρεσίας και ενώ ήταν δεμένος με χειροπέδες, ακαριαία σηκώθηκε και έτρεξε προς την γυάλινη πόρτα της γραμματείας έπεσε πάνω της με το κεφάλι και την έσπασε χωρίς να πέσουν πάνω του τζάμια.
Σημειώνεται ότι ο Μαροκινός έχει απασχολήσει πολλές φορές την αστυνομία για διάφορα αδικήματα. Ενδεικτικά αναφέρεται ότι προκάλεσε σωματικές βλάβες σε αλλοδαπή σύντροφό του ενώ άλλη φορά της αφαίρεσε μια τσάντα η οποία περιείχε 500 ευρώ και ένα κινητό.
Οι αστυνομικοί σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος του και τον οδήγησαν ενώπιον του Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου για τα περαιτέρω.

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΟΡΦΙΑ

Με αφορμή την ανάληψη, από τον Στέφανο Κορφιά, της Διεύθυνσης της Α' Νευροχειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός και της εξέ...