26 Μαΐ 2012

ΤΟ ΠΑΓΚΑΚΙ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ


Το παγκάκι της μικρής μας πλατείας αποτυπώνει με τον καλύτερο τρόπο την παρακμή της Ελλάδας, του τόπου μας, των πολιτικών δυνάμεων, της οικονομίας, της τοπικής αυτοδιοίκησης και γενικά όλων μας...

ΣΥΛΛΗΠΗΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ


ΣΥΛΛΗΠΤΉΡΙΟ

    Το Διοικητικό Συμβούλιο, οι προπονητές  και οι ποδοσφαιριστές  του Α.Σ. Απόλλων Καλυθιών, στο άκουσμα της θλιβερής είδησης του θανάτου του Κοντού Σάββα πρώην παράγοντα του Α.Σ. Απόλλων Καλυθιών, εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στα παιδιά του και στους οικείους του.
    * Συλληπητήρια στην οικογένεια του Σάββα Κοντού εξέφρασε με ανακοίνωσή του και ο Σύλλογος Παλαίμαχων Ποδοσφαιριστών Απόλλωνα Καλυθιών.


ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ



Το Διοικητικό Συμβούλιο και οι ποδοσφαιριστές του τμήματος υποδομών του Α.Σ. Απόλλων Καλυθιών εκφράζουμε τις θερμές ευχαριστίες μας προς τον κ. Καμπούρη Κωνσταντίνο για τις πολύτιμες υπηρεσίες που προσέφερε στην ομάδα τα προηγούμενα χρόνια της συνεργασίας μας ως προπονητής των τμημάτων υποδομής. Του ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία στο  νέο έργο που ανέλαβε και ελπίζουμε κάποια μέρα οι δρόμοι μας να ξανασυναντηθούν.

ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ






Με πρωτοβουλία του διευθυντή και των εκπαιδευτικών του 2ου δημοτικού σχολείου Καλυθιών, εκπρόσωποι της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ρόδου βρέθηκαν στους χώρους του νέου-σύγχρονου εκπαιδευτηρίου και ενημέρωσαν τους μικρούς μαθητές για τα μέτρα πρόληψης και αντιμετώπισης σεισμών και πυρκαγιών. Ακολούθησε επίδειξη διασωστικού οχήματος με τα παιδιά να παρακολουθούν εκστασιασμένα.
Η πετυχημένη εκπαιδευτική δράση απέδειξε πως το δημόσιο σχολείο μπορεί να προσφέρει πολύτιμες υπηρεσίες στην κοινωνία μας.
Μετά τη λήξη της επίδειξης οι μαθητές πλησίασαν τους πυροσβέστες και τους "πυροβόλησαν" με ερωτήσεις για το επάγγελμα. Σχεδόν όλα τα αγόρια δήλωσαν πως όταν μεγαλώσουν θα γίνουν πυροσβέστες! 

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΟΡΦΙΑ

Με αφορμή την ανάληψη, από τον Στέφανο Κορφιά, της Διεύθυνσης της Α' Νευροχειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός και της εξέ...