5 Ιουν 2012

Ο ΤΡΟΜΟΣ ΜΑΣ ΚΑΘΟΔΗΓΕΙ

Μετά την επίσκεψη Σαμαρά στη Ρόδο, και ειδικότερα εδώ στις Καλυθιές, έχει γίνει πολύ κουβέντα για τη θερμή υποδοχή που αρκετοί επιφύλαξαν στον πρόεδρο της ΝΔ.
Ο Αντώνης Σαμαράς επέλεξε να βγει στον κόσμο και η τακτική του δικαιώθηκε αφού σε όλη την Ελλάδα μεταδόθηκαν εικόνες με απλό κόσμο να προστρέχει στην αγκαλιά του, όχι μόνο στις Καλυθιές αλλά σε όποιο σημείο του νησιού και αν βρέθηκε.
Συγκρίνεται τον τρόπο που περπάτησε στη Ρόδο ο επικεφαλής της ΝΔ με την ολιγόωρη επίσκεψη του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Βαγγέλη Βενιζέλου (έφτασε τελευταία στιγμή και πήγε στην άδεια συγκέντρωση) και θα καταλάβεται γιατί η ΝΔ είναι κοντά στο να επικρατήσει και στις προσεχείς εκλογές.
Ο κόσμος δεν έχει τρελαθεί, δεν έχει συγχωρέσει τη ΝΔ για τα λάθη που έκανε στη διακυβέρνηση της χώρας (μαζί με το ΠΑΣΟΚ) και είχαν ως αποτέλεσμα την οικονομική εξαθλίωση που ζούμε.
Επίσης οι Ελληνες δεν έχουν συγχωρέσει τον Σαμαρά για την εμμονή του να προκαλέσει εκλογές λίγο πριν την τουριστική περίοδο. Εάν παρέμενε η κυβέρνηση Παπαδήμου δεν θα ζούσαμε τη χειρότερη τουριστική περίοδο των τελευταίων δεκαετιών.
Ομως ο κόσμος έχει τρομάξει με την ακυβερνησία των τελευταίων εβδομάδων και τον βομβαρδισμό σεναρίων για έξοδο από το ευρώ, επιστροφή στη δραχμή που θα έχουν ως αποτέλεσμα να ζήσουμε την απόλυτη φτώχια.
Ο κόσμος έτρεξε στον Αντώνη Σαμαρά (όπως αρκετοί τρέχουν και αγκαλιάζουν τον Τσίπρα) επειδή αναζητεί εκείνον που θα φέρει στην Ελλάδα την σταθερότητα. Ο κόσμος θέλει να ξαναδεί την Ελλάδα να έχει κυβέρνηση.
Ας είμαστε επιεικείς στους χαρακτηρισμούς. Ο τρόμος καθοδηγεί τους απλούς ανθρώπους και δεν χρειάζονται αφορισμοί.
Εγώ προσωπικά δεν μπορώ να ψηφίσω κόμματα που κατέστρεψαν την Ελλάδα. Οταν πάω στην κάλπη θα τους τιμωρήσω ξανά. Ομως προσδοκώ στις 18 Ιουνίου η Ελλάδα να έχει κυβέρνηση, σταθερή και μακράς διάρκειας.

Λίγο πριν φύγει ο Σαμαράς από τη μικρή μας πλατεία τον πλησιάζω και του λέω "πρόεδρε εσένα μπορεί να σ' εμπιστεύεται ο κόσμος όμως πως μπορούμε να εμπιστευτούμε τα υπόλοιπα ανίκανα στελέχη του κόμματός σου"; Η απάντησή του ήταν η εξής: "Η Ελλάδα αλλάζει, θα αλλάξουν και τα κόμματα. Η Ελλάδα βρίσκεται σε μεγάλη φουρτούνα και χρειάζεται καλό καπετάνιο".
                                                                                                                                 Τάσος Κώστας 

ΠΝΙΓΗΚΕ ΤΟΥΡΙΣΤΑΣ ΣΤΟ ΦΑΛΗΡΑΚΙ

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, το μεσημέρι της Δευτέρας, από τη θαλάσσια περιοχή «ΦΑΛΗΡΑΚΙ» Ρόδου ένας 47χρονος άνδρας, τουρίστας.
Ο άτυχος άνδρας διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο τοπικό Γενικό Νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του ενώ παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.
Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ρόδου.
Την ώρα του συμβάντος, κάτω από τα ξενοδοχεία APOLLO και FALIRAKI BEACH ο μοναδικός ναυαγοσώστης της περιοχής μας βρισκόταν για έλεγχο στην παραλία Αντονι Κουίν.
Να σημειωθεί πως το ιατρείο του Φαληρακίου λειτουργεί χωρίς ιατρό αφού ο κεντρικός δήμος Ροδίων δεν έχει προχωρήσει τις διαδικασίες πρόληψης. Στο χώρο του ιατρείου βρίσκεται μία νοσοκόμα από την υπηρεσία Πρόνοιας.

Εκλεψαν Αλβανό στο Φαληράκι
Πριν τέσσερις ημέρες άγνωστοι μπήκαν σε χώρο του ξενοδοχείου Faliraki Beach και με την απειλή άγνωστου αντικειμένου έκλεψαν 160 ευρώ και το κινητό τηλέφωνο Αλβανού εργαζόμενου.

Συλλήψεις κραχτών και μασέρ
Όπως ανακοίνωσε η Αστυνομική Διεύθυνση Ρόδου τις προηγούμενες ημέρες έγιναν συλλήψεις κραχτών έξω από μαγαζιά της Ρόδου και Κινέζων μασέρ σε παραλίες της πόλης. Μήπως ανάλογες συλλήψεις πρέπει να γίνουν και στους δρόμους και τις παραλίες του Φαληρακίου; Και μήπως πρέπει να προκύψουν ευθύνες για όσους εισπράττουν… λάδι από τους μασέρ; 

ΒΡΑΒΕΙΟ ΣΤΟ 2ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΙΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

  Πανελλήνια διάκριση του 2ου Δ.Σ. Καλυθιών στον μαθητικό διαγωνισμό σχολικής εφημερίδας, που διοργάνωσε ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός “ΟΡΙΖΟΝΤ...