30 Οκτ 2010

"ΕΛΟΛΑΘΗΚΑΜΕ" ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑΡΑ









Σε ένα παιχνίδι για... άντρες ο Απόλλων Καλυθιών νίκησε 1-0 την ΑΕΡ Αφάντου και... στρογγυλοκάθησε στην 1η θέση του βαθμολογικού πίνακα στην Α1 κατηγορία Δωδεκανήσου.
Ο αγώνας έγινε σε κατάμεστες εξέδρες με φανατισμό και απο τις δύο πλευρές. Ηταν ένα γειτονικό ντέρμπι με τα... όλα του και αναβίωσε παθιασμένες στιγμές περασμένων δεκαετιών.
Ο Απόλλων πριν λήξει το 1ο ημίχρονο πέτυχε το πολύτιμο γκολ με σκόρερ τον Δημήτρη Δημητρά (Σαραβάκος). Στην επανάληψη έγινε... αίμα και άμμος.
Οι Αφαντενοί προσπάθησαν να ισοφαρίσουν, αλλά δεν τα κατάφεραν εξαιτίας της προκλητικότητας δύο ποδοσφαιριστών τους. Οι Λυριστής και Στεργαλλάς έκαναν χειρονομίες τις οποίες είδε ο βοηθός διαιτητή Παπαγιαννίδης, ενημέρωσε τον διαιτητή Κατσιδώνη που τους έστειλε στ' αποδυτήρια.
Με 11 παίκτες ο Απόλλων και 9 η ΑΕΡA to 1-0 παρέμεινε μέχρι το τέλος και το μόνο άξιο αναφοράς ήταν οι μικροεντάσεις στην εξέδρα και τα ιπτάμενα αντικείμενα προς τον βοηθό διαιτητή.
Καλύτερος παίκτης του Απόλλωνα οι φιλάθλοι του που έσπρωξαν την ομάδα στη νίκη (αν έλειπαν και κάποια υβριστικά συνθήματα). Αγωνιστικά ο Απόλλων ήταν κακός και εάν δεν γινόταν οι αποβολές ίσως οι Αφαντενοί ισοφάριζαν το παιχνίδι. Η ομάδα μας ήταν φανερά αγχωμένη και έχασε τη μάχη στο χώρο του κέντρου. Αξιοσημείωτο το γεγονός ότι οι φιλοξενούμενοι είχαν την κατοχή της μπάλας αλλά ο Απόλλων έχασε τις καλύτερες ευκαιρίες με τον Μαυρομούστακο.
Η σύνθεση των πρωτοπόρων: Καραγιάννης, Κίτσος, Κατσιδώνης, Τσίττας, Χατζηγεωργίου, Σταυρής (46' λ.τ. Παπαδόπουλος), Αττιτής, Μουτσοντέμι, Σεβδαλής, Δημητράς, Μαυρομούστακος.

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΟΡΦΙΑ

Με αφορμή την ανάληψη, από τον Στέφανο Κορφιά, της Διεύθυνσης της Α' Νευροχειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός και της εξέ...