5 Ιουν 2013

ΔΙΑΨΕΥΣΗ ΓΙΑ ΦΗΜΕΣ

Τις τελευταίες ημέρες κυκλοφόρησαν διάφορες φήμες περί ζωοκλοπής από μάντρα Καλυθενού κτηνοτρόφου με δράστη άλλον Καλυθενό κτηνοτρόφο.
Επειδή το θέμα πήρε μεγάλες διαστάσεις, τουλάχιστον σε συζητήσεις στο χωριό, οι εμπλεκόμενοι σε επικοινωνία με το blog διαβεβαίωσαν ότι όλα οφείλονται σε παρεξήγηση και δεν σημειώθηκε καμία ζωοκλοπή.
Οι κτηνοτρόφοι επίσης σημειώνουν ότι υπάρχει αμοιβαία εμπιστοσύνη και σε καμία περίπτωση δεν θεωρούν ότι τα κρούσματα ζωοκλοπών έχουν δράστες άτομα από το χωριό. Ο σεβασμός είναι υπαρκτός ανάμεσα στους κτηνοτρόφους των Καλυθιών.
Η δημοσιοποίηση του θέματος γίνεται για να σταματήσουν οι φήμες των τελευταίων ημερών.

H AEK "ΠΟΛΙΟΡΚΕΙ" ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΗ ΜΑΝΙΑ


Πρωτοσέλιδο σε πολλές αθλητικές εφημερίδες είναι καθημερινά ο Μιχάλης Μανιάς. Ο Καλυθενός πρώτος σκόρερ της Β' εθνικής πρωταγωνιστεί σε πολλά μεταγραφικά σενάρια αφού πλέον είναι ελεύθερος και μπορεί να διαπραγματευτεί την ένταξή του σε όποια ομάδα επιθυμεί.
Πέρα από τα σενάρια για ενδιαφέρον της Ιταλικής Κιέβο όλες οι εφημερίδες γράφουν για έντονο ενδιαφέρον από την ΑΕΚ. Τα προσόντα του Μανιά αρέσουν στον Ντούσαν Μπάγιεβιτς που ανέλαβε το κουμάντο της ιστορικής ομάδας αλλά και στον προπονητή Τραϊανό Δέλλα. Μάλιστα οι πληροφορίες κάνουν λόγο για έντονες επαφές τις τελευταίες ώρες.
Μπορεί η ΑΕΚ να υποβιβάστηκε στην Γ' εθνική όμως η εμπλοκή του ισχυρού Δημήτρη Μελισσανίδη και η προοπτική δημιουργίας γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια καθώς και η τεράστια ιστορία της ομάδας την καθιστούν ελκυστική για κάθε νέο φιλόδοξο ποδοσφαιριστή.
Ο Μιχάλης Μανιάς πριν γίνει επαγγελματίας ποδοσφαιριστής ήταν οπαδός της ΑΕΚ κάτι που σίγουρα  θα παίξει τον ρόλο του στο μεταγραφικό φλερτ.
Πριν λίγες ημέρες στην Ριζούπολη του απονεμήθηκε το παπούτσι του πρώτου σκόρερ της Β΄εθνικής και πλέον έφτασε η ώρα να "εξαργυρώσει", από πολλές απόψεις, την επιτυχία του.

 Διαβάστε την συνέντευξη του Μιχάλη Μανιά στην ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ

Διαβάστε και τις δηλώσεις στον Sportfm

* Η φωτογραφία είναι αφιερωμένη στον φίλο Γιάννη που μπορεί να μένει στον Καναδά όμως γνωρίζει τα πάντα για το χωριό του και "μαλώνει" τον διαχειριστή του blog όταν αργεί ή ξεχνά να προβάλει τις επιτυχίες των δικών μας παιδιών. Ο Γιάννης όπως και όλοι όσοι μένουν μακριά από τη Ρόδο μας καμαρώνουν για την καταγωγή τους...

ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΥΤΟΨΙΕΣ

Η τοπική εφημερίδα Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ συνέχισε με αποκαλυπτικό ρεπορτάζ την αναφορά στις προθέσεις του κεντρικού κράτους να προχωρήσει σε κατεδάφιση αυθαίρετων κατασκευών που βρίσκονται εντός αιγιαλού, πολλά από τα οποία προσδιορίζονται στις θαλάσσιες περιοχές από Καλλιθέα μέχρι Τραουνού.

Κάντε κλικ και διαβάστε το ρεπορτάζ

ΑΠΟΡΙΑ...

Η ιστοσελίδα faliraki.gr που δημιουργήθηκε από το Τοπικό Συμβούλιο Καλυθιών προκειμένου να προσφέρει ενημέρωση για τις ομορφιές της περιοχής μας και τις καλοκαιρινές εκδηλώσεις εγκαταλήφθηκε μετά τις καταγγελίες που έγιναν προς τον δήμαρχο Ροδίων.
Τις τελευταίες ημέρες υπήρξαν σημάδια "ζωής" αφού αναρτήθηκε διαφήμιση με τις ημερομηνίες των beach parties στο Φαληράκι. Η απορία που υπάρχει είναι: οι υπεύθυνοι της ιστοσελίδας θεωρούν ότι στο Φαληράκι άξιο αναφοράς είναι μόνο τα beach parties; Γιατί δεν έγινε διαφήμιση και της εκδήλωσης που διοργάνωσε για το άνοιγμα της τουριστικής σεζόν ο ΦΑΡΟΣ σε συνεργασία με το τοπικό συμβούλιο; Γιατί τέτοια πρεμούρα να διαφημιστούν τα πάρτι που ουσιαστικά προσφέρουν κέρδος σε ορισμένους, μόνο, ιδιώτες;
Ποιος έδωσε την εντολή για δημοσιοποίηση των ημερομηνιών; 

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΠΡΩΤΩΝ ΒΟΗΘΕΙΩΝ



ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Θέματα γενικού ενδιαφέροντος συζητήθηκαν στην συνεδρίαση του Τοπικού Συμβουλίου Καλυθιών το βράδυ της Τετάρτης. * Εγκρίθηκαν οι χώροι συγκέν...