2 Ιουν 2012

ΑΠΟΘΕΩΣΗ ΣΑΜΑΡΑ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΘΙΕΣ







Την αποθέωση γνώρισε ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στις Καλυθιές το πρωί του Σαββάτου. Οι παρευρισκόμενοι στην πλατεία των αγκάλιασαν θερμά και του ευχήθηκαν καλές αποφάσεις όταν κερδίσει τις προσεχείς εκλογές. Το κλίμα ήταν θερμό για τον υποψήφιο πρωθυπουργό με τους παραδοσιακούς ψηφοφόρους της ΝΔ να δηλώνουν συγκινημένοι και ενθουσιασμένοι από την επίσκεψη.
Σε χαμηλούς τόνους κάποιοι συγχωριανοί μας του εξέφρασαν παράπονα για θέματα όπως ο τουρισμός, η διαγραφή της Μίκας Ιατρίδη και η εγκληματικότητα ενώ του ζητήθηκε να προωθήσει το ενδεχόμενο κατασκευής του Κολοσσού.
Ο κ. Σαμαράς έμεινε στις Καλυθιές για περίπου μισή ώρα χωρίς όμως να μιλήσει στο πλήθος και αρκέστηκε σε αγκαλιές και χειραψίες.
Τελικά τα παιδιά της Τερψιχόρης δεν χόρεψαν προς τιμή του αλλά την ώρα που έφτασε στην πλατεία του προσφέρθηκε ανθοδέσμη ενώ έξω από το παραδοσιακό καφενείο λυράρηδες του απήγγειλαν μαντινάδα "Όσο και αν σιέτε ο ουρανός και οι κεραυνοί χτυπάνε οι γαλανοί αετοί τη χώρα θα κυβερνάνε". 
Σε γενικές γραμμές ο Μεσσήνιος πολιτικός κέρδισε τις εντυπώσεις με την απλότητά του και την υπομονή να ακούσει τον κόσμο.
Οσο για τους παρευρισκόμενους θα... μπορούσαν να ήταν και περισσότεροι!

ΒΡΑΒΕΙΟ ΣΤΟ 2ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΙΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

  Πανελλήνια διάκριση του 2ου Δ.Σ. Καλυθιών στον μαθητικό διαγωνισμό σχολικής εφημερίδας, που διοργάνωσε ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός “ΟΡΙΖΟΝΤ...