24 Απρ 2012

ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΙ ΟΣΟΙ ΝΟΙΚΙΑΖΟΥΝ ΣΠΙΤΙΑ ΣΕ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

Το Ελληνικό κράτος φαίνεται να "ξυπνάει" και ετοιμάζεται να τιμωρήσει όλους εκείνους που φιλοξενούν παράνομους μετανάστες σε σπίτια ιδιοκτησίας τους και έχουν μετατρέψει ολόκληρες περιοχές σε γκέτα παραβατικότητας.
Την ποινική δίωξη ιδιοκτητών ακινήτων στα οποία διαμένουν παράνομοι μετανάστες, προανήγγειλε με δηλώσεις του την Τρίτη ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης. «Η Αθήνα θα καθαρίσει σε λίγες... ημέρες, σήμερα ή αύριο θα ανακοινωθεί ότι τα διαμερίσματα στα οποία υπάρχουν μαζικά λαθρομετανάστες θα αδειάζουν και θα διώκονται ποινικά οι ιδιοκτήτες», δήλωσε ο κ. Χρυσοχοΐδης μιλώντας στο Radio 9. Πρέπει να ανακαταλάβουμε το δημόσιο χώρο και να μην υποταχθούμε σε αυτούς που θέλουν τους πολίτες υποταγμένους στο φόβο, διεμήνυσε μεταξύ άλλων ο υπουργός.
Ας ελπίζουμε η δικαιοσύνη εδώ στη Ρόδο, σε συνεργασία με την αστυνομία, να εντοπίσει και να ασκήσει διώξεις σε όλα εκείνα τα "δικά μας μπομπούκια" που εδώ και χρόνια έχουν μετατράψει το Φαληράκι σε κέντρο παράνομων μεταναστών γεμίζοντας τις τσέπες τους εις βάρος των υπολοίπων. Οι εποχές που νοίκιαζαν σπίτια σε μετανάστες με το κεφάλι χωρίς να τηρούνται στοιχειώδεις κανόνες υγιεινής πρέπει να τελειώσει άμεσα και οι "άπληστοι" να τιμωρηθούν για την υποβάθμιση που προκάλεσαν.
Και επιτέλους ας ψάξει το ΣΔΟΕ όλους εκείνους που φιλοξενούν μετανάστες χωρίς συμβόλαια και βάζουν τα "μαύρα χρήματα" στις τσέπες τους και τους τραπεζικούς τους λογαριασμούς.
Οσο για εκείνους που νοικιάζουν σπίτια στο χωριό με το κεφάλι σε πολυμελείς οικογένειες τσιγγάνων αν γνώριζαν πόση ζημιά κάνουν στη δημόσια υγεία θα έψαχναν τρύπα να κρυφτούν. Το μόνο που  αξίζει σε αυτούς τους ιδιοκτήτες είναι η περιφρόνηση. 

ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΡΩΜΕ ΤΙΣ ΔΙΟΞΙΝΕΣ

Επειδή κάποιοι αδυνατούν να καταλάβουν τα αυτονόητα και την σημασία προστασίας του περιβάλλοντος ας διαβάσουν το παρακάτω επιστημονικό κείμενο:
"Οι διοξίνες είναι χημικές ουσίες που παράγονται από τον άνθρωπο μέσα από βιοµηχανικές διαδικασίες, πυρκαγιές και την καύση των σκουπιδιών (πρόκειται, δηλαδή, για παραπροϊόντα). Η διατροφική οδός είναι συνήθως ο βασικός τρόπος έκθεσής μας σε αυτές. Οι ουσίες αυτές μεταφέρονται στον αέρα, το χώμα και το νερό και καταλήγουν στο πιάτο μας κυρίως μέσα από διατροφικές διαδικασίες και γενικά διαδικασίες έκθεσης σε αυτές των ζώων, από τα οποία παίρνουμε πρωτεΐνες (π.χ. γάλα, κρέας, ψάρι αυγά, βούτυρο)".

ΒΡΑΒΕΙΟ ΣΤΟ 2ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΙΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

  Πανελλήνια διάκριση του 2ου Δ.Σ. Καλυθιών στον μαθητικό διαγωνισμό σχολικής εφημερίδας, που διοργάνωσε ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός “ΟΡΙΖΟΝΤ...