12 Αυγ 2012

ΦΙΛΙΚΗ ΗΤΤΑ ΣΤΑ ΜΑΡΙΤΣΑ

ΡΕΠΟΡΤΑΖ XXSPORTS.GR

Την δεύτερη του νίκη σε ισάριθμα φιλικά, σημείωσε το Σάβββατο ο Ηρακλής Μαριτσών.Η ομάδα του Μιχάλη Μανωλά, επικράτησε με 2-0 του Απόλλων Καλυθιών στην έδρα της, νικώντας για δεύτερο συνεχόμενο ματς μετά την επικράτηση κόντρα στον Ακουσίλαο.
Σκόρερ για τους γηπεδούχους χρίστηκαν οι Πάττας και Τσαλώλης.
Το ματς
Καλύτερα μπήκε στον αγωνιστικό χώρο η γηπεδούχος ομάδα των Μαριτσών, με τον Απόλλων να ισορροπεί λίγο μετά το 25λεπτο αλλά να μην μπορούν να βρούν διαδρόμους προς την εστία του Κοσμά.
Ο Ηρακλής κυκλοφορούσε καλά την μπάλα στον χώρο του κέντρου αλλά δεν έβρισκαν τρόπους προκειμένου να σπάσουν την πολυπρόσωπη άμυνα των φιλοξενούμενων, με το ημίχρονο να λήγει στο 0-0 και τις δυο ομάδες να περιμένουν το δεύτερο προκειμένου να «λύσουν τις διαφορές τους».
Οι Μαριτσενοί, μπήκαν πολύ καλά και στην επανάληψη και δέκα λεπτά μετά το σφύριγμα της έναρξης της, κατάφεραν να περάσουν μπροστά στο σκόρ.
Συγκεκριμένα στο 55′ ο Πάττας με δυνατό σούτ έξω από την περιοχή έκανε το 1-0 και έδωσε προβάδισμα στους γηπεδούχους.
Ο Ηρακλής πίεζε συνεχώς την αντίπαλη άμυνα και ευτύχησε να διπλασιάσει τα τέρματα του στο 63′.
Ο Τσαλώλης βρέθηκε λίγα μέτρα μακριά από το τέρμα και με δυνατό σούτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 2-0, που ήταν και το τελικό σκόρ.
Οι συνθέσεις:
Ηρακλής Μαριτσών: Κοσμάς , Τσούφιος, Φασάκης, Λορέντζος, Παπακωνσταντής, Μπιλίας Γ. , Φελεσάκης, Μπιλιάς Φ. , Πάττας, Τσαλώλης, Τόμπσον.
Απόλλων Καλλυθίων: Χατζηνικόλας, Κυριαζής Γ. , Κυριαζής Μ. , Κόκας, Ορφανός, Σταυρής, Φυλακούρης, Μουτσοντέμι, Μαυρομούστακος, Στάθης, Κίτσος.


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΦΗΒΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Η διοίκηση του Απόλλωνα Καλυθιών γνωστοποιεί ότι ξεκινάει οι προπονήσεις και της εφηβικής ομάδας. Την Τρίτη 14 Αυγούστου και ώρα 5.00 μ.μ. στ’ αποδυτήρια του γηπέδου Καλυθιών καλούνται να συγκεντρωθούν οι νεαροί ποδοσφαιριστές γεννηθέντες τα έτη 1995, 1996, 1997, 1998, 1999 προκειμένου να πάρουν οδηγίες από τους υπεύθυνους προπονητές Κώστα Παπαστεργίου και Λευτέρη Σταυρή.
Τις επόμενες εβδομάδες θα γνωστοποιηθούν και τα ονόματα των υπεύθυνων προπονητών για τις μικρότερες ηλικίες των ακαδημιών του Απόλλωνα.

ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Θέματα γενικού ενδιαφέροντος συζητήθηκαν στην συνεδρίαση του Τοπικού Συμβουλίου Καλυθιών το βράδυ της Τετάρτης. * Εγκρίθηκαν οι χώροι συγκέν...