1 Οκτ 2011

ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΗ ΝΙΚΗ Ο ΑΠΟΛΛΩΝ











Την προέλασή του στο πρωτάθλημα Δωδεκανήσου συνέχισε σήμερα ο Απόλλων που στο γήπεδο Καλυθιών νίκησε 3-0 τον Αστέρα Μασσάρων. Μετά από 4 αγωνιστικές ο Απόλλων έχει τέσσερις νίκες στο πρωτάθλημα χωρίς μάλιστα να έχει δεχθεί γκολ (12-0 τα τέρματα). Η ομάδα μας έφτασε στην επικράτηση χωρίς να πιάσει σπουδαία απόδοση.
Το 1-0 πέτυχε στο 30' με σέντρα σουτ ο Μαυρομούστακος. Το 2-0 διαμορφώθηκε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι και πάλι ο Μαυρομούστακος στο 47' Το πέναλτι κέρδισε ο Γιάννης Αρχοντούλης. Το τελικό 3-0 διαμορφώθηκε στο 49' με καρφωτή κεφαλιά του Συμεωνίδη μετά από εκτέλεση φάουλ του Αρχοντούλη. Ο Απόλλων έχασε ευκαιρίες για μεγαλύτερο σκορ. Ο Απόλλων θα είναι ακόμη καλύτερος στην συνέχεια μόλις βρει ρυθμό ο Γιώργος Καντιμοίρης και βρει το δρόμο προς τα δίχτυα.
ΟΙ φίλαθλοι πρέπει να ενισχύσουν τη φετινή προσπάθεια αφού σήμερα στην 18άδα οι 13 ποδοσφαιριστές ήταν Καλυθενοί ή παιδιά που μεγάλωσαν στις Καλυθιές και έμαθαν ποδόσφαιρο στις Ακαδημίες του Απόλλωνα και του Ερμή.
Η σύνθεση: Καραγιάννης, Κίτσος, Φυλακούρης, Χατζηγεωργίου, Αλαχούζος, Σταυρής (60΄Κεπέρης), Ανδρ. Ορφανός (78' Πιέρο), Καντιμοίρης, Μαυρομούστακος, Αρχοντούλης (80' Στάθης)
* Στο βίντεο το 1ο γκολ που πέτυχε με σέντρα σουτ από τα πλάγια ο Λευτέρης Μαυρομούστακος.

ΒΡΑΒΕΙΟ ΣΤΟ 2ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΙΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

  Πανελλήνια διάκριση του 2ου Δ.Σ. Καλυθιών στον μαθητικό διαγωνισμό σχολικής εφημερίδας, που διοργάνωσε ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός “ΟΡΙΖΟΝΤ...