9 Αυγ 2012

ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΣΥΛΛΟΓΩΝ

O ΦΑΡΟΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ
Την Κυριακή 05.08.2012, παραμονή της εορτής της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος, αναβίωσε στις Καλυθιές ένα παλαιό έθιμο. Ο Πολιτιστικός και Περιβαλλοντικό Σύλλογος Καλυθιών "Ο ΦΑΡΟΣ" κάλεσε τους κατοίκους του χωριού να γιορτάσουν με μεγαλοπρέπεια, όπως πάλια, τη σημαντική, αυτή, γιορτή της Ορθοδοξίας.Με την πρωτοβουλία αυτή πραγματοποιήθηκε περιφορά της Άγιας Εικόνας στο χωριό, υπό τη συνοδεία της Φιλ
αρμονικής, αλλά και γλέντι μετά το πέρας του εσπερινού.

Ο "ΦΑΡΟΣ" ευχαριστεί την ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΛΥΘΙΩΝ, το οβελιστήριο Τ'ΑΛΩΝΙΑ, το πολυκατάστημα SKEVOS, την κάβα ποτών ΤΟ ΚΕΛΑΡΙ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ, το κρεοπωλείο ΦΩΤΗΣ & ΒΑΙΟΣ, το εστιατόριο ΑΚΡΟΓΙΑΛΙ, το πολυκατάστημα του κ. ΜΑΝΩΛΗ ΚΩΣΤΑ, την καφετέρια ΚΛΙΚ, το κλάμπ ΜΩΒ, το πολυκατάστημα SAFEWAY, το εστιατόριο TGI CLASSICS, το πολυκατάστημα ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ, το κατάστημα ALAFAKIS DELIVERY, το ξενοδοχείο ΜΑΤΙΝΑ, το πολυκατάστημα SUN, τη ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ, τον αθλητικό σύλλογο ΑΠΟΛΛΩΝ, το χορευτικό εργαστήρι ΤΕΡΨΙΧΟΡΗ, την οικογένεια του κ. ΑΝΤΩΝΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ, τον κύριο ΣΤΑΤΙΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟ, τον κύριο ΣΑΒΒΟΥΛΗ ΣΤΕΡΓΟ, το KALITHIES.BLOGSPOT.COM, το OMFALOS.BLOGSPOT.COM και όλους όσους έφεραν το φαγητό ή το γλυκό τους συμβάλλοντας έτσι στο να επιτευχθεί η προσπάθεια του συλλόγου.

Να είστε όλοι καλά.Και του χρόνου!

ΧΟΡΕΥΤΙΚΕΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ

Το Χορευτικό Εργαστήρι Καλυθιών Η ΤΕΡΨΙΧΌΡΗ υχαριστεί θερμά :

••Τον Πολιτιστικό Σύλλογο Σιαννών " Η ΒΡΑΣΙΑ"για την πρόσκληση και την τιμή που μας έκανε να λάβουμε μέρος στη γιόρτη Μελιού κ' Σούμας.
••Τον χοροδιδάσκαλο κ. Θεοδώρο Ανδρουλάκη για την εμπιστοσύνη και την επιλογή του προς την χορευτική ομάδα του συλλόγου μας.
••Τον Πρόεδρο και το Τοπικό Συμβούλιο της κοινότητας Καλυθιών που πάντα μας στηρίζει και μας τιμά με την παρούσια του.
••Τον μουσικό κ.Αναστασιάδη Ηλία που με την συμβολή του παρουσιάστηκε το υπέροχο αποτέλεσμα.
••Τους δασκάλους του Χορευτικού Εργαστηρίου την κ. Γιορδαμνή Μαρία και τον κ. Μιαούλη Σακελλάρη μαζί με τους μαθητές τους που για ακόμη μια φορά μας παρουσίασαν μια υπέροχη παράσταση.
••Τις μεγαλύτερες ευχαριστίες στους συγχωριανούς μας που μας τίμησαν με την παρουσία τους στα Σιάννα και αγκάλιασαν και αυτήν την χορευτική μας εξόρμηση.



Το Χορευτικό Εργαστήρι Τερψιχόρη Καλυθιών εκφράζει τις Θερμές του ευχαριστίες στο εστιατόριο "Ο ΛΕΛΗΣ" για την προσφορα τον μουσικοχορευτικών οργάνων Σαζι προς την χορευτική ομάδα του συλλόγου.

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΚΑΛΥΘΙΩΝ


      Το Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Σ. Απόλλων Καλυθιών ανακοινώνει ότι στη συνεδρίαση που έγινε την 08.08.2012 αποφασίσθηκε η λύση της συνεργασίας μας με τον ποδοσφαιριστή Συμεωνίδη Αβραάμ. Η δύσκολη αυτή  απόφαση πάρθηκε με βαριά καρδιά καθώς ήταν κάτι που δεν επιθυμούσε κανένας μας αλλά θεωρήσαμε ότι η λύση της συνεργασίας μας ήταν μονόδρομος για το καλό της ομάδας αλλά  και για τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή.  Τον ευχαριστούμε θερμά για τις υπηρεσίες που με τόσο ζήλο και αφοσίωση προσέφερε στην  ομάδα μας το διάστημα της συνεργασίας μας, του ευχόμαστε καλή επιτυχία στο νέο σταθμό της καριέρας του και ελπίζουμε κάποια στιγμή στο μέλλον να ξανασυνεργαστούμε..
       Στην ίδια συνεδρίαση συστάθηκε εκ νέου η επιτροπή η οποία θα επιφορτισθεί με το έργο της οργάνωσης και της λειτουργίας των τμημάτων υποδομών και ακαδημίας του Συλλόγου. Την επιτροπή αυτή αποτελούν οι κ.κ. Καζέλλης Σάββας, Παπανικολάου Ηλίας, Μιχαλάς Μιχαήλ, Λεβέντης Μιχαήλ, Καλλιγάς Χρήστος, Κωβαίος Γεώργιος και Γιορδαμνή Καθολική. Τις επόμενες ημέρες η επιτροπή θα εξετάσει όλες τις προτάσεις που έχει στα χέρια της αλλά και αυτές που θα προκύψουν για την οργάνωση των ακαδημιών και για τους προπονητές που θα στελεχώσουν το τεχνικό τίμ και μέχρι τις αρχές της επόμενης εβδομάδας θα πάρουν τις τελικές τους αποφάσεις.






       

ΓΛΙΤΩΣΕ ΤΗΝ ΠΤΩΣΗ ΣΤΟ ΚΕΝΟ



Ενα τροχαίο ατύχημα που παραλίγο να έχει τραγική κατάληξη καταγράφηκε στο 13ο χλμ της Ρόδου -Λίνδου το βράδυ της Τετάρτης. Μετά από σύγκρουση δύο οχημάτων το προπορευόμενο έφυγε από το δρόμο, κτύπησε στα κάγκελα του πεζοδρομίου και κατέληξε στον... αέρα του γεφυριού που βρίσκεται απέναντι από τα Κεραμικά Νεοφύτου στην κατεύθυνση προς Ρόδο. Για λίγα εκατοστά το αυτοκίνητο δεν έπεσε στο ρέμα. Παρά το σοκ της σύγκρουσης και της παρολίγον πτώσης στο κενό ο οδηγός βρήκε από το όχημα χωρίς να έχει τραυματιστεί.
Κάποιος πρέπει να φροντίσει για την άμεση αντικατάσταση των κιγκλιδωμάτων γιατί όπως φάνηκε στην πράξη σώζουν ζωές...  

ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Θέματα γενικού ενδιαφέροντος συζητήθηκαν στην συνεδρίαση του Τοπικού Συμβουλίου Καλυθιών το βράδυ της Τετάρτης. * Εγκρίθηκαν οι χώροι συγκέν...