19 Δεκ 2012

ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΑΝΙΑΣ ΟΠΩΣ... ΟΛΕ ΣΟΛΣΚΙΕΡ!



ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ GOALNEWS
Κατά καιρούς έχουν εμφανιστεί αρκετοί ποδοσφαιριστές που φαίνεται να τους... ταιριάζει ο πάγκος. Ο διασημότερος όλων είναι ο Ολε Γκούναρ Σόλσκιερ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Τον ρόλο του Νορβηγού, που αποτέλεσε για χρόνια ολόκληρα «χρυσή εφεδρεία» του σερ Αλεξ Φέργκιουσον, έχει αναλάβει στον φετινό Απόλλωνα ο Μιχάλης Μανιάς.
Ο Ροδίτης στράικερ, μετά το πέρας των 14 αγωνιστικών, έχει καταφέρει κάτι το μοναδικό. Είναι ο πρώτος σκόρερ της «ελαφράς ταξιαρχίας» τη φετινή σεζόν, έχοντας σημειώσει και τα τέσσερα τέρματά του ερχόμενος από τον πάγκο. Τελευταίο «θύμα» του η Καλλιθέα το βράδυ της Δευτέρας, ενώ νωρίτερα είχαν προηγηθεί Καλλονή, Ηρακλής και Θρασύβουλος.
Ενας ποδοσφαιριστής που μόλις φέτος πήρε το «βάπτισμα του πυρός» στη Football League, έχοντας κάνει τα... αγροτικό του πριν σε όλες τις μικρές κατηγορίες. Τα πρώτα του βήματα τα έκανε στη γενέτειρά του, στις Καλυθιές Ρόδου. Η είσοδός του στα ΤΕΦΑΑ Αθηνών αποτέλεσε για τον 22χρονο επιθετικό την ευκαιρία να ανοίξει ποδοσφαιρικά τα φτερά του και ο πρώτος του σταθμός εν Αθήναις ήταν το Μοσχάτο.
Το ταλέντο του έκανε «μπαμ» και έναν χρόνο αργότερα ήρθε η μεταγραφή του στον ΠΑΟ Ρουφ. Τρία χρόνια θητείας στους «ερυθρόλευκους» (με «διάλειμμα» ένα εξάμηνο δανεισμού στον ΑΟ Γλυφάδας) αποτέλεσαν σημαντική εμπειρία και κυρίως κάποια ματς κόντρα στον Απόλλωνα ήταν αρκετά για να τον φέρουν το περασμένο καλοκαίρι στη Ριζούπολη. Με τα κυανόλευκα κάνει εξαιρετική σεζόν, έστω κι αν αγωνίζεται στα περισσότερα παιχνίδια στο δεξί άκρο της επίθεσης και όχι στην κορυφή, όπως είναι η φυσική του θέση.

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΜΕΛΩΔΙΕΣ





ΤΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ




ΡΕΒΕΓΙΟΝ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΠΑΡΤΙ

Ο Σύλλογος Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών Απόλλωνα Καλυθιών διοργανώνει ρεβεγιόν για την αλλαγή του χρόνου το βράδυ της 31ης Δεκεμβρίου στην αίθουσα Καλυθιές Παλάς.
Η τιμή εισόδου ορίστηκε στα 22 ευρώ ανά άτομο και περιλαμβάνει πλούσιο φαγητό, γλυκό, φρούτα και ελεύθερο ποτό. Θα υπάρχει και παιδικό μενού από 11 ευρώ.
Για το μουσικό γλέντι θα φροντίσουν οι Βάγιος Καραδημήτρης, Νίκος Χαρινός (Αρχοντας) και τα υπόλοιπα μέλη της ορχήστρας.

* Ο Απόλλων Καλυθιών και το Χορευτικό Εργαστήρι Η ΤΕΡΨΙΧΟΡΗ διοργανώνουν από κοινού Χριστουγεννιάτικο πάρτι το βράδυ της 24ης Δεκεμβρίου στο μπαρ ΑΡΤ στο Φαληράκι.

ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΣΤΟ 1ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ






Οπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος τα μέλη του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων στο 1ο δημοτικό σχολείο Καλυθιών με... Χριστουγεννιάτικη εμφάνιση μπήκαν σε όλες τις τάξεις, μοίρασαν δώρα στα παιδιά και αντάλλαξαν ευχές με το εκπαιδευτικό προσωπικό.
Την Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση συνόδεψαν μουσικά οι Βάγιος Καραδημήτρης και Μιχάλης Ελευθεράς τους οποίους ευχαριστεί δημόσια ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων 1ου Δημοτικού Σχολείου Καλυθιών.

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΟΡΦΙΑ

Με αφορμή την ανάληψη, από τον Στέφανο Κορφιά, της Διεύθυνσης της Α' Νευροχειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός και της εξέ...