21 Ιουλ 2015

ΥΨΗΛΕΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΛΟΓΟΘΕΤΗ


Κοντά σε μία μεγάλη διάκριση έφτασε ο νεαρός αθλητής στίβου από τις Καλυθιές Γιάννης Λογοθέτης.
Ο Λογοθέτης ως μέλος της εθνικής ομάδας εφήβων συμμετείχε στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου που φιλοξενήθηκε τις προηγούμενες ημέρες στην πόλη Εσκιλστούνα της Σουηδίας.
  Στην σκυταλοδρομία 4Χ400 η ελληνική ομάδα αποτελούμενη από τους Γιάννη Λογοθέτη, Δημήτρη Λεβαντίνο,Νίκο Εμπέογλου και Χρήστο Κοτίτσα, προκρίθηκε μέχρι τον τελικό όπου ναι μεν τερμάτισε έβδομη θέση με 3.14.39, ωστόσο λίγο αργότερα ακυρώθηκε, γιατί άλλαξε διάδρομο στη δεύτερη αλλαγή. Η ελληνική πλευρά δεν έκανε ένσταση, καθώς οι διοργανωτές έδειξαν τα μέλη της αποστολής το σχετικό βίντεο όπου φαινόταν καθαρά το παράπτωμα.
Τον τελευταίο χρόνο ο Γιάννης Λογοθέτης μετά την είσοδό του σε οικονομικό πανεπιστήμιο των Αθηνών μετακόμισε από τη Ρόδο στην πρωτεύουσα και προπονείται εντατικά ως μέλος των μικρών εθνικών ομάδων στίβου και όλοι σημειώνουν ότι τα επόμενα χρόνια θα διακριθεί σε ευρωπαϊκό και παγκόσμιο επίπεδο.
Στο πρόσφατο Βαλκανικό πρωτάθλημα εφήβων η Ελληνική ομάδα 4Χ400 με τον Γιάννη Λογοθέτη στην σύνθεσή της κατέκτησε την 1η θέση (χρυσό μετάλλιο) σημειώνοντας μάλιστα την 2η καλύτερη επίδοση στην Ευρώπη.
Τον περασμένο Μαϊο εντυπωσίασε στο μίτινγκ Παπαφλέσεια όταν τερμάτισε δεύτερος στα 400 μ. με χρόνο 48.56 σε μία κούρσα όπου ανταγωνίστηκε έμπειρους αθλητές.
Το 2013 ως αθλητής του ΓΑΣ ΥΓείας Ρόδου ο Γιάννης Λογοθέτης είχε αναδειχθεί καλύτερος αθλητής της ηλικίας του στα 100 μ.
Πλέον είναι αθλητής του ΓΣ Κηφησιάς και τρέχει την απόσταση των 400 μ.
Την στιγμή που οι συνομήλικοί του "αράζουν" σε παραλίες και ξενυχτάνε με σφηνάκια ο 19χρονος Λογοθέτης παλεύει για το όνειρό του... Παλεύει για να τιμήσει τα ελληνικά χρώματα στα κουλουάρ του στίβου.
Οι γονείς του Νεκτάριος Λογοθέτης και Σταματία Σταυρή εδώ στις Καλυθιές έχουν κάθε λόγο να καμαρώνουν...

* Στη φωτογραφία ο Γιάννης Λογοθέτης, δεύτερος από αριστερά, με το χρυσό βαλκανικό μετάλλιο στο στήθος. 

ΧΩΡΙΣ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΑ ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΑ ΔΩΜΑΤΙΑ

Αποκλεισμένες από τα χρηματοδοτικά «εργαλεία», όπως και από το σύνολο σχεδόν των μέτρων στήριξης που έχει εξαγγείλει η Κυβέρνηση, παραμ...