17 Νοε 2011

ΕΧΑΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΔΥΟ ΒΑΘΜΟΥΣ Ο ΑΠΟΛΛΩΝ



Ισόπαλο 1-1 έληξε το ντέρμπι κορυφής ανάμεσα στον Απόλλωνα Καλυθιών και τον ΑΟ Δικαίου που διεξήχθη το μεσημέρι της Πέμπτης στο γήπεδο Καλυθιών. Ο Απόλλων για άλλο ένα παιχνίδι δεν κατάφερε να πανηγυρίσει τη νίκη.
Στα τελευταία πέντε παιχνίδια η ομάδα μας έχει μία νίκη (εντός με ΑΕΡΑ), τρεις ισοπαλίες (εντός με Κλεάνθη, στη Ψίνθο και η σημερινή) και μία ήττα στην Κρεμαστή. Με τέτοιο απολογισμό και τέτοιες εμφανίσεις δεν μπορεί να γίνει πορεία πρωταθλητισμού.
Στην ομάδα κάτι πρέπει να αλλάξει αφού πλέον οι αντίπαλοι γνωρίζουν τον τρόπο παιχνιδιού και μπλοκάρουν εύκολα τους επιθετικούς.
Κόντρα στον ΑΟ Δικαίου ο Απόλλων ήταν κακός στο 1ο ημίχρονο και παρότι κατάφερε να προηγηθεί στο 25' με αυτογκόλ του Μποϊλή έπειτα από ατομική ενέργεια και σέντρα του Μουτσοντέμι δεν κράτησε το υπέρ του σκορ και δέχθηκε την ισοφάριση στο 30' όταν ο Φονσέκα νίκησε στον αέρα τον Φυλακούρη και με καρφωτή κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.
Στην επανάληψη και παρά την αναγκαστική αλλαγή του Αρχοντούλη ο Απόλλων ήταν καλύτερος είχε συνεχώς κατοχή της μπάλας αλλά ελάχιστες φορές μπήκε στην αντίπαλη περιοχή. Ο ΑΟ Δικαίου στην επανάληψη περιορίστηκε στα αμυντικά του καθήκοντα και μόνο μετά το 85' επισκέφτηκε την εστία του Απόλλωνα.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Απόλλων έχασε δύο μεγάλες ευκαιρίες με σουτ και κεφαλιά του Λευτέρη Μαυρομούστακου αλλά και στις δύο περιπτώσεις ο αντίπαλος τερματοφύλακας είπε "όχι".
Ο Απόλλων έπαιξε με τους: Καραγιάννη, Φυλακούρη, Κίτσο, Χατζηγεωργίου, Πλίγκο, Συμεωνίδη, Αρχοντούλη (50' λ.τ. Σταυρής), Μουτσοντέμι (65' Δημητράς), Καντιμοίρη, Μαυρομούστακο, Γενημαχλέλη (82' Ανδ. Ορφανός).


*Βίντεο από το xxsports.gr

Η ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ ΠΟΥ ΟΔΗΓΗΣΕ ΣΤΟ ΜΠΕΡΔΕΜΑ

Το λάθος με το διπλασιασμό των τετραγωνικών μέτρων σε κτίσματα εκτός σχεδίου οφείλεται στην ερμηνεία που έδωσε η τέως δημοτική αρχή Καλλιθέας (και πολλοί άλλοι δήμοι σε όλοι την Ελλάδα) στον παρακάτω νόμο. Η παράγραφος β) είναι "μπερδεμένη" με αποτέλεσμα ο κόσμος να πληρώνει διπλάσιο χαράτσι. Διαβάστε τα... ακατανόητα:

Τέλος Ακίνητης Περιουσίας
'Αρθρον 24, ν. 2130/1993(ΦΕΚ 62 Α΄)
1. Από 1ης Ιανουαρίου 1993 επιβάλλεται υπέρ των δήµων και κοινοτήτων
τέλος, το οποίο λογίζεται επί της αξίας της ακίνητης περιουσίας που
βρίσκεται εντός της διοικητικής τους περιφέρειας κατά τις ακόλουθες
διακρίσεις:
α) Στα πάσης φύσεως ακίνητα που βρίσκονται εντός εγκεκριµένου
σχεδίου πόλεως ή εντός των ορίων οικισµών υφιστάµενων προ του έτους
1923 ή εντός ορίων οικισµών πληθυσµού κάτω των δύο χιλιάδων (2.000)
κατοίκων.
β) Στα κάθε είδους κτίσµατα που βρίσκονται εκτός του εγκεκριµένου
σχεδίου πόλεως ή εκτός ορίων οικισµών υφιστάµενων προ του έτους 1923 ή
εκτός ορίων οικισµών πληθυσµού κάτω των δύο χιλιάδων (2.000) κατοίκων.
Στην περίπτωση β' για τον υπολογισµό της αξίας λαµβάνεται υπόψη, από
το δηµοτικό ή κοινοτικό συµβούλιο, η αξία των κτισµάτων και η αξία της
διπλάσιας έκτασης από εκείνη που καταλαµβάνουν τα κτίσµατα, εφ' όσον
υφίσταται.

ΒΡΑΒΕΙΟ ΣΤΟ 2ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΙΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

  Πανελλήνια διάκριση του 2ου Δ.Σ. Καλυθιών στον μαθητικό διαγωνισμό σχολικής εφημερίδας, που διοργάνωσε ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός “ΟΡΙΖΟΝΤ...