15 Νοε 2010

Ο ΤΟΠΟΣ ΜΑΣ φύλλο 177


Κυκλοφορεί το πρωί της Τρίτης.

ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΜΝΟ ΜΕ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ

ΝΕΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΜΕ ΜΑΘΗΤΕΣ ΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ

Νέο ατύχημα με μαθητές σημειώθηκε σήμερα το μεσημέρι κοντά στο γυμνάσιο Καλυθιών.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες σε δρόμο κοντά στο γυμνάσιο μηχανάκι που οδηγούσε μαθήτρια Γ' γυμνασίου από τα Κοσκινού παρέσυρε πεζή μαθήτρια Α' γυμνασίου από τις Καλυθιές. Η μικρή μαθήτρια τραυματίστηκε και οδηγήθηκε στο νοσοκομείο όπου για προληπτικούς λόγους αποφασίστηκε να παραμείνει νοσηλευμένη μία ημέρα.
Η μαθήτρια που οδηγούσε το μηχανάκι μετά την σύγκρουση εξαφανίστηκε από το σημείο, αλλά φανερά επηρρεασμένη έχασε ξανά τον έλεγχο σε άλλο μέρος με αποτέλεσμα να πέσει και να τραυματιστεί ελαφρά και να οδηγηθεί επίσης στο νοσοκομείο.
Ο διευθυντής του σχολείου κ. Σολδάτος εξήγησε ότι μετά το 1ο ατύχημα με μαθητές πριν 40 ημέρες τα μηχανάκια απαγορεύονται να βρίσκονται στο προαύλιο και μάλιστα έχουν ενημερωθεί με επιστολές ο δήμος Καλλιθέας και η Αστυνομία για να λάβουν μέτρα με περιπολίες.
Σύμφωνα όμως με μαρτυρίες κατοίκων κάποια παιδιά εξακολουθούν να πηγαινοέρχονται από το γυμνάσιο με μηχανάκια αλλά για να μην δώσουν στόχο τα παρκάρουν μακριά από το σχολείο.

ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Θέματα γενικού ενδιαφέροντος συζητήθηκαν στην συνεδρίαση του Τοπικού Συμβουλίου Καλυθιών το βράδυ της Τετάρτης. * Εγκρίθηκαν οι χώροι συγκέν...