27 Νοε 2009

ΛΕΥΚΗ ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΜΗ




Αλλο ένα παιχνίδι χωρίς νίκη για τον Ερμή που σήμερα το απόγευμα έμεινε στο 0-0, εκτός έδρας με τον Εθνικό Αρχίπολης. Η ομάδα μας, για άλλη μία φορά, είχε πρόβλημα στο δημιουργικό κομμάτι και ελάχιστες φορές απείλησε με αξιώσεις την αντίπαλη εστία. Τα πράγματα θα μπορούσαν να ήταν χειρότερα για τον Ερμή που αγωνίστηκε με παίκτη λιγότερο εξαιτίας αποβολής του Κυριάκου Χατζηγεωργίου με 2η κίτρινη στο 65' (λανθασμένη η 1η κάρτα, σωστή η 2η).
Λόγω διαμαρτυριών στον διαιτητή αποβλήθηκαν επίσης ο γενικός αρχηγός του Ερμή Πόλυς ΠΠολυχρόνης και ο προπονητής Στάθης Φαρμακίδης.
Από τα στοιχεία του αγώνα η κόντρα των αδελφών Στέργου και Νίκου Νικολού. Ο Στέργος αγωνίζεται στον Ερμή (μπήκε ως αλλαγή στο Β' ημίχρονο) και ο Νίκος στον Εθνικό Αρχίπολης (βασικός, αντικαταστάθηκε στο 80').
Η σύνθεση του Ερμή: Καραγιάννης, Κατσιδώνης, Κίτσος, Χατζηγεωργίου, Μάκρας, Κιάρρι, Αττιτής, Κυριαζής (Νικολός), Μουτσοντέμι, Μανέττας (Δημητράς), Μαυρομούστακος.

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΑ ΚΟΣΚΙΝΟΥ

ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Θέματα γενικού ενδιαφέροντος συζητήθηκαν στην συνεδρίαση του Τοπικού Συμβουλίου Καλυθιών το βράδυ της Τετάρτης. * Εγκρίθηκαν οι χώροι συγκέν...