12 Φεβ 2011

ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Ο ΑΠΟΛΛΩΝ


Αυτή είναι η "απίστευτη" γκολάρα του Λευτέρη Μαυρομούστακου που έκρινε την αναμέτρηση. Φωτογραφία Γιώργος Ευγενικός (rodosmirror, news12.gr)




Αλλους τρεις πόντους πρόσθεσε στο ενεργητικό του ο Απόλλων που το Σάββατο στις Καλυθιές νίκησε 1-0 τον Φοίβο Κρεμαστής. Με τη νίκη αυτή ο Απόλλων έφτασε τους 45 βαθμούς και βρίσκεται στη 2η θέση της βαθμολογίας. Στην κορυφή βρίσκεται ο ΑΟ Δικαίου με 48 βαθμούς.
Την προσεχή Κυριακή στην Κω θα παίξουν ΑΟ Δικαίου-Απόλλων και η ομάδα μας με μία νίκη μπορεί να ξαναβρεθεί στην 1η θέση.
Σήμερα ο Απόλλων παρουσίασε το γνωστό φετινό πρόσωπο, δηλαδή μέτρια αγωνιστική παρουσία αλλά επικράτηση της ουσίας χάρη στο ατομικό ταλέντο βασικών μονάδων του.
Το υπέροχο γκολ του Λευτέρη Μαυρομούστακου στο 30' (γυριστό σουτ στον αέρα) μετά από σέντρα του Δημητρά ήταν αρκετό για την ομάδα μας.
Σε όλη τη διάρκεια του αγώνα ο Απόλλων είχε την υπεροχή δεν κατάφερε όμως να δημιουργήσει σημαντικές φάσεις. Σημαντικό στοιχείο της αναμέτρησης ότι ούτε μία στιγμή δεν απειλήθηκε η εστία του Απόλλωνα.
Το παιχνίδι Απόλλων-Φοίβος 1-0 ήταν από τα πιο ήσυχα της φετινής χρονιάς χωρίς διαμαρτυρίες στον διαιτητή και χωρίς εντάσεις ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές.
Ο Απόλλων έπαιξε με τους: Καραγιάννη, Κίτσο, Κατσιδώνη, Νικολό, Τσίττα (80' Γελημαχλελή), Αρφαρά (46' Αττιτή), Παπαδόπουλο (70' Μάκρα), Μουτσοντέμι, Δημητρά, Μαυρομούστακο, Γεωργαλλή.
* Την Τετάρτη (2.30 μ.μ.) ο Απόλλων θα υποδεχθεί τους νέους του Διαγόρα για την προημιτελική φάση του κυπέλλου Δωδεκανήσου.

ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Θέματα γενικού ενδιαφέροντος συζητήθηκαν στην συνεδρίαση του Τοπικού Συμβουλίου Καλυθιών το βράδυ της Τετάρτης. * Εγκρίθηκαν οι χώροι συγκέν...