22 Οκτ 2009

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ




Αυτές τις ημέρες συμπληρώνονται τρία χρόνια από τότε που ξεκίνησε η δημιουργία του ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ, της τοπικής μας εφημερίδας. Το πρώτο φύλλο κυκλοφόρησε το Σάββατο 28 Οκτωβρίου 2006. Οτι πιο σημαντικό έχει παρουσιάσει αυτή η εφημερίδα είναι το φύλλο νο 53 (αμέσως μετά τα πρώτα γενέθλια) που στάλθηκε σε βουλευτές, Περιφερειάρχη, Νομάρχη ως καταγγελία για την υποβάθμιση του περιβάλλοντος στην περιοχή μας. Είχε προηγηθεί πορεία διαμαρτυρίας με μαύρες σημαίες στα λατομεία.
Επειδή τώρα τελευταία κάποιοι έχουν ασθενή μνήμη ας ξεφυλλίσουν τον ΤΟΠΟ ΜΑΣ (κάντε κλικ πάνω στην εικόνα) για να θυμηθούν ότι ΜΟΝΑΧΙΚΟΣ αγώνας έγινε. Ομως για ν' αλλάξουν τα στραβά στον τόπο μας θα πρέπει αυτός ο αγώνας να είναι ΟΜΑΔΙΚΟΣ.

Ο ΑΠΟΛΛΩΝ ΤΟ 1960



Πίσω από τη φωτογραφία γράφει: "Συνθέσεις: Κώστας (Μανιαού), Γαλατάς, Παπαγεωργίου, Πολυχρόνης, Παπαγεωργίου Ν., Στατιού, Χρήστου, Πολίτης, Κατσαρός, ξένος, Δημητραδιού.
Βέβαια δεν είναι η καλή σύνθεση αυτή. Είναι μια ομάδα που παίξαμε τους χωροφύλακες, νικήσαμε 3-2. Το νικητήριο γκολ το έβαλε ο Χρήστος.



Οι φωτογραφίες αυτές του Απόλλωνα Καλυθιών πρέπει να έχουν τραβηχτεί στις αρχές της δεκαετία του '60. Οποιος γνωρίζει τους παίκτες ας γράψει τα ονόματα!

ΒΡΑΒΕΙΟ ΣΤΟ 2ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΙΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

  Πανελλήνια διάκριση του 2ου Δ.Σ. Καλυθιών στον μαθητικό διαγωνισμό σχολικής εφημερίδας, που διοργάνωσε ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός “ΟΡΙΖΟΝΤ...