21 Δεκ 2022

ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΤΕΣΣΕΡΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΚΑΛΥΘΙΩΝ

 


Δύο ξεχωριστά παιδιά από τις Καλυθιές, η Μαρία και ο Σάββας, βρέθηκαν σήμερα στο Δημαρχείο και αντάλλαξαν ευχές και δώρα με τον Δήμαρχο Ρόδου κ. Αντώνη Καμπουράκη.
Φορώντας σκούφους στο κεφάλι εκπροσώπησαν τους συμμαθητές τους στο Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης ΜΕΑ Εστία και είπαν τα κάλαντα στον Δήμαρχο και τα υπόλοιπα στελέχη της Δημοτικής αρχής.
Μαζί τους στην  αίθουσα εθιμοτυπίας του Δημαρχείου άλλα δύο ξεχωριστά παιδιά της κοινωνίας μας η Σταματία και ο Σωτήρης.
Ο Σάββας φορώντας το καλό του σακάκι περίμενε, όπως κάθε πρωί, στις Καλυθιές το σχολικό και έκανε πρόβα τα λόγια που θα έλεγε στον Δήμαρχο.
 Ηθελε να είναι άψογος στην αποστολή που του ανατέθηκε και όπως φαίνεται στη φωτογραφία που ανέβασε στο facebook o Δήμαρχος Ρόδου, τα κατάφερε!








Ο ΚΟΛΟΣΣΟΣ ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΛΥΘΙΩΝ

 
       





 Το 2ο Δημοτικό Σχολείο και το 3ο Νηπιαγωγείο Καλυθιών επισκέφθηκε σήμερα η ομάδα του Κολοσσού, μετά από πρόσκληση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων και με αφορμή τη γιορτή του σχολείου.
Μάνος Χατζηδάκης, Χάρης Γιαννόπουλος, Χρήστος Ιορδάνου, Mike Dixon αλλά και ο προπονητής της ομάδας Ηλίας Παπαθεοδώρου, έκαναν έκπληξη σε παιδιά και δασκάλους, έπαιξαν μαζί τους, μίλησαν, υπέγραψαν αυτόγραφα και έδωσαν ραντεβού στο γήπεδο και στους αγώνες!
Οι παίκτες του Κολοσσού ευχήθηκαν σε μαθητές και διδακτικό προσωπικό "Καλές Γιορτές και καλή ξεκούραση κατά τις διάρκεια των διακοπών"!







Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΟΡΦΙΑ

Με αφορμή την ανάληψη, από τον Στέφανο Κορφιά, της Διεύθυνσης της Α' Νευροχειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός και της εξέ...