3 Δεκ 2009

Η ΝΕΑ ΓΡΙΠΗ ΣΤΑ ΜΕΡΗ ΜΑΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΣ
Με σημερινές αποφάσεις του νομάρχη Δωδεκανήσου Γ. Μαχαιρίδη, διακόπτονται από αύριο και για εφτά ημέρες τα μαθήματα στα τμήματα των παρακάτω σχολικών μονάδων του νομού, καθώς παρουσιάστηκε συρροή κρουσμάτων με πυρετό άνω των 38ο και βήχας, ή συνάχι ή πονόλαιμος, και επιβεβαιωμένα κρούσματα του ιού Α (Η1Ν1):
• Δημοτικό Σχολείο Αλίντων Λέρου - Β’ τάξη
• Παιδικός Σταθμός Φαληρακίου «Αγ. Νεκτάριος»
• 17ο Δημοτικό Σχολείο Ρόδου
• 3ο Δημοτικό Σχολείο Ιαλυσού – τμήμα Δ2
• Δημοτικό Σχολείο Κοσκινού – τμήματα Α1, Β1 και Ε2
• 3ο Γυμνάσιο Ρόδου – τμήμα Β4
• 2ο ΓΕΛ Ρόδου
• ΓΕΛ Αφάντου – τμήματα Α1 και Α2

ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ ΜΕ ΑΓΑΠΗ


Από την πρώτη ημέρα που βγήκε στον... αέρα το blogspot είχε ως στόχο να φέρει κοντά το αγαπημένο μας χωριό με όλους εκείνους που για διάφορους λόγους μένουν μακριά.
Λοιπόν οι φίλοι μας από την Αυστραλία ζήτησαν να αναρτήσουμε το συγκεκριμένο βιντεάκι και δεν μπορούμε να τους χαλάσουμε το χατήρι.
Καλά να περνάτε!

ΤΟ ΛΕΥΚΩΜΑ ΤΩΝ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ







Σε μία εξαιρετική καταγραφή στιγμών των 60 χρόνων ιστορίας του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Δωδεκανήσου προχώρησε ο παλαίμαχος διαιτητής Σύπρος Κόκκινος.
Ο αγαπητός Σπύρος φιλοξένησε σε έντυπο όλους τους παλαίμαχους και εν ενεργεία διαιτητές Δωδεκανήσου με πολλά φωτογραφικά στιγμιότυπα από την παρουσία τους στα γήπεδα.
Από την έκδοση δεν θα μπορούσαν να λείπουν και οι Καλυθενοί διαιτητές.
Μπράβο Σπύρο, σειρά τώρα οι προπονητές...

ΣΤΑ... ΘΡΑΝΙΑ ΤΗΣ ΤΣΕΛΣΙ


Το blog σε παγκόσμια αποκλειστικότητα παρουσιάζει τα νέα μέλη του προπονητικού τιμ της Τσέλσι. Σε πρόσφατη επίσκεψή τους στο Λονδίνοι οι Γιώργος Κωβαίος (λογιστής-δημοτικός σύμβουλος) και Βάιος Κώστας (επιχειρηματίας) βρέθηκαν στα αποδυτήρια της Τσέλσι και διδάχθηκαν από τον Κάρλος Αντσελότι τα μυστικά της προπονητικής.
Ο Γιώργος Κωβαίος είναι το φαβορί για να διαδεχθεί τον Τεν Κάτε στον πάγκο του Παναθηναϊκού (όταν αποφασίσει να τον διώξει ο Πατέας), ενώ ο Βάιος Κώστας στοχεύει να είναι ο αντικαταστάτης του Ντούσαν Μπάγεβιτς όταν επιτέλους βγει στην σύνταξη.
Εκτός και αν επικρατήσει η λογική και τα δύο άξια τέκνα του χωριού μας αναλάβουν ο ένας τον Απόλλωνα και ο άλλος τον Ερμή.

ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Θέματα γενικού ενδιαφέροντος συζητήθηκαν στην συνεδρίαση του Τοπικού Συμβουλίου Καλυθιών το βράδυ της Τετάρτης. * Εγκρίθηκαν οι χώροι συγκέν...