10 Σεπ 2008

ΝΕΑ ΣΥΛΛΗΨΗ ΓΙΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ

Πάει η κατάσταση με τα ναρκωτικά στο χωριό μας έχει ξεφύγει, δυστυχώς. Κάθε καρυδιάς καρύδι βρίσκει ένα σπίτι με 150-200 ευρώ και γίνεται μέλος της κοινωνίας μας, κινείται δίπλα στα παιδιά μας. Και οι Καλυθενοί μετράνε κάθε μήνα τα λεφτά που εισπράττουν από τα ενοίκια. Ωραίο το καταντήσαμε το χωριό μας.
Το παρακάτω ρεπορτάζ που ανακοίνωσε η Αστυνομική Διεύθυνση προκαλεί "τρόμο":
Μετά από αξιοποίηση πληροφοριών του Τμήματος της Δίωξης Ναρκωτικών Ρόδου ότι 30χρονος αλλοδαπός κάτοικος Καλυθιών Ρόδου, κατέχει και διακινεί ποσότητες ναρκωτικών σε τοξικομανείς του νησιού τέθηκε σε διακριτική παρακολούθηση και χθες το βράδι εντοπίσθηκε στις Καλυθιές όπου είχε μεταβεί με δημόσιας χρήσης αυτοκίνητο προκειμένου να πουλήσει ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης σε άγνωστο άτομο. Μόλις αντιλήφθηκε την παρουσία των Αστυνομικών, πέταξε στο έδαφος μία πλαστική σακούλα που περιείχε ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους 510 γραμμαρίων και τράπηκε σε φυγή. Στη συνέχεια μετά από αναζητήσεις, εντοπίσθηκε σε αγροτική περιοχή στο Τσαΐρι Ρόδου όπου και συνελήφθη.

Ολα τα παραπάνω έγιναν στην πλατεία του χωριού μας... Ακούει η εξουσία ή ασχολείται μόνο με πέργκολες και κάγκελα;

ΦΩΤΙΑ ΣΕ ΠΙΣΑΔΙΚΟ


Αυτή είναι η εικόνα που παρουσιάζει τώρα η Εόδου - Λίνδου στο Φαληράκι από φωτιά που ξέσπασε στο Βουνό Λούκα πιθανότατα σε μονάδα παραγωγής πίσας. Λεπτομέρειες αργότερα

UPDATE Τελικά 10 πυροσβεστικά οχήματα κατάφεραν να θέσουν υπό έλεγχο τη φωτιά που ξέσπασε σε μηχανήματα παραγωγής πίσσας που βρίσκονται στο χώρο της παλιάς χωματερής.
Κάποιοι κάνουν λόγο για εμπρησμό και η πυροσβεστική εξετάζει όλα τα στοιχεία.
Αν πάτε παρακάτω στο blog θα δείτε ρεπορτάζ και φωτογραφίες από τα μηχανήματα που πήραν φωτιά. Ας ψάξει η πυροσβεστική αν υπάρχει άδεια με περιβαλλοντική μελέτη για το συγκεκριμένο σημείο. Η δική μας έρευνα έδειξε ότι χρησιμοποιείται άδεια παλιού πισάδικου που ήταν 150 μέτρα πιο μακριά.

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΟΡΦΙΑ

Με αφορμή την ανάληψη, από τον Στέφανο Κορφιά, της Διεύθυνσης της Α' Νευροχειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός και της εξέ...