24 Ιουλ 2012

ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΧΡΟΝΙΑΣ ΜΕ ΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ






Τα καλοκαιρινά... βάσανα της προετοιμασίας ξεκίνησαν για τους ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα το απόγευμα της Δευτέρας. Η προετοιμασία άρχισε με τον καθιερωμένο αγιασμό τον οποίο τέλεσε και φέτος ο πάτερ Ευάρεστος, παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του συλλόγου, ενώ τις ευχές της εκκλησίας έδωσε και ο Πατήρ Μιχαήλ της Εκκλησιαστικής Επιτροπής Καλυθιών.
Στην πρώτη προπόνηση παραβρέθηκαν μέλη της διοίκησης του Απόλλωνα, ο αντιδήμαρχος Καλλιθέας κ. Κωνσταντίνου, ο πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Καλυθιών κ. Σταυρής, παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές και λίγοι φίλαθλοι.
Αγωνιστικά από τον Απόλλωνα αποχώρησαν ο τερματοφύλακας Δημήτρης Καραγιάννης, ο ακραίος αμυντικός Μιχάλης Πλίγκος και ο επιθετικός Γιώργος Καντιμοίρης. Δανεικοί στη Δόξα Ψίνθου δόθηκαν οι Εραλντ, Αμερικάνας και Γκεοργκίεφ που όμως πέρσι δεν αγωνίστηκαν καθόλου.
Η ομάδα μας ενισχύθηκε με τους Μιχάλη Κυριακή (μέσος), Γιώργο Κυριαζή (δεξί μπακ), Γιώργο Κουφάλη (τερματοφύλακας), Μανώλη Μοσχιδιού (αμυντικός), Βασίλη Βιτσέντζο (αμυντικός) και Γιώργο Συμεωνίδη (αριστερό μπακ).
Ο στόχος και για τη φετινή χρονιά είναι υψηλός μια και η ιστορία του Απόλλωνα είναι συνδεδεμένη με παρουσίες στις υψηλές θέσεις του Δωδεκανησιακού ποδοσφαίρου.
Ηδη έχουν κυκλοφορήσει τα εισιτήρια διαρκείας που πωλούνται σε προσιτές τιμές από τους ποδοσφαιριστές.
Ο Απόλλων είναι ο ιστορικότερος, μακροβιότερος και μεγαλύτερος σε κοινωνική προσφορά σύλλογος του χωριού μας και αξίζει ΟΛΟΙ να βοηθήσουμε το έργο της διοίκησης.
* ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ xxsports.gr

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΗ ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ


Καλυθιές, 23 Ιουλίου 2012
Προς:   - κ. Μιχαήλ Σταυρή
Πρόεδρο Δημοτικής Κοινότητας Καλυθιών
-          κ. Εμμανουήλ Παιτάκη
Προϊστάμενο της Διεύθυνσης Οικονομικών Υπηρεσιών του Δήμου Ρόδου

Θέμα:  “Παρέλευση του χρόνου χορήγησης απάντησης σε ερώτημα”

Kύριοι,

Στις 9 Μαίου 2012 σας αποστείλαμε αίτημα για την χορήγηση στοιχείων που αφορούν την διαχείριση των οικονομικών ζητημάτων της Δημοτικής Κοινότητας Καλυθιών. Συγκεκριμένα, σας ζητήσαμε να μας κοινοποιήσετε όλες τις εντολές πληρωμών από 1/1/2011 έως σήμερα καθώς και  το ποσό πάγιας επιχορήγησης που έχει λάβει η Δημοτική Κοινότητα Καλυθιών. 
Παρά το γεγονός ότι από τη νομοθεσία υποχρεούστε να απαντήσετε εντός 30 ημερών, μέχρι και σήμερα που έχουν παρέλθει 75 ημέρες από την ημέρα κατάθεσης εκ μέρους μας του σχετικού αιτήματος, καμία απάντηση δεν έχουμε λάβει.
 Σας υπενθυμίζουμε ότι η ανταπόκριση σας στο αίτημα μας δεν είναι στην διακριτική σας ευχέρεια αλλά ρητά νομοθετικά κατοχυρωμένη υποχρέωση και σας γνωρίζουμε ότι από πλευράς μας δεν προτιθέμεθα να κάνουμε υπομονή μέχρι εσείς να  αποφασίσετε να σεβαστείτε τις από το νόμο απορρέουσες υποχρεώσεις σας.
 Η αδικαιολόγητη από πλευράς σας καθυστέρηση δημιουργεί ερωτήματα. Ειδικότερα όσον αφορά θέματα οικονομικών στοιχείων η απόκριση σας θα έπρεπε να ήταν άμεση ώστε να μην τίθεται κανένα ζήτημα διαφάνειας.
 Eλπίζουμε αυτή την φορά να ενεργήσετε άμεσα και να μην μας αναγκάσετε να προσφύγουμε σε άλλη διαδικασία.

Τα μέλη Τοπικού Συμβουλίου
Δημοτικής Κοινότητας Καλυθιών,
Συρτσάκος Κων/νος
Κώστας Σάββας

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΟΡΦΙΑ

Με αφορμή την ανάληψη, από τον Στέφανο Κορφιά, της Διεύθυνσης της Α' Νευροχειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός και της εξέ...