2 Νοε 2008

ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ Ο ΕΡΜΗΣ





Παίζοντας καλή μπάλα μόνο στο δεύτερο ημίχρονο ο Ερμής νίκησε σήμερα 2-0 τον ΑΟ Δικαίου στις Καλυθιές και πρόεσθεσε άλλους τρεις βαθμούς στο ενεργητικό του. Πλέον ο Ερμής είναι στην 5η θέση με 14 βαθμούς (20 έχει ο πρωτοπόρος Αστέρας Παστίδας).
Στο πρώτο 30λεπτο η ομάδα του Δικαίου κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο και έχασε κλασικές ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ. Σε εκείνο το διάστημα ο Ερμής έκανε πολλά λάθη στο κέντρο και την άμυνα με αποτέλεσμα να κινδυνέψει και να μην απειλήσει την αντίπαλη εστία.
Μετά το 30ο οι φιλοξενούμενοι φάνηκε να μένουν από δυνάμεις και ο Ερμής πήρε τον έλεγχο του αγώνα και λίγο πριν ολοκληρωθεί το 1ο ημίχρονο έχασε κλασική ευκαιρία με τον Δημητρά.
Στην επανάληψη το παιχνίδι ήταν μονόλογος για τον Ερμή που πέτυχε τα γκολ της νίκης με τους Γιαννόπουλο και Μανέττα.

Πριν την έναρξη του αγώνα κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Γιάννη Κοσκινιάτη.

Τον σημερινό αγώνα που έγινε με θερμοκρασία 27 βαθμών παρακολούθησαν αρκετοί φίλαθλοι και ανάμεσά τους πολύ νεολαία.

Το τοπικό ντέρμπι Απόλλων - Ερμής θα διεξαχθεί το προσεχές Σάββατο υπό το φως των προβολέων (6.00 μ.μ.)

ΜΕ ΑΝΟΙΚΤΗ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ...



Απολαύστε την αρτιότητα του ελληνικού συστήματος υγείας με τη διαδρομή ενός ασθενοφόρου στους δρόμους της Ρόδου. Ειδικά στο τέλος, εκεί που παίρνει την στροφή στα ηλεκτρικά του ΞΕΝΑΚΗ είναι απίστευτο σκηνικό...

http://www.greektube.org/content/view/14918/2/

ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Θέματα γενικού ενδιαφέροντος συζητήθηκαν στην συνεδρίαση του Τοπικού Συμβουλίου Καλυθιών το βράδυ της Τετάρτης. * Εγκρίθηκαν οι χώροι συγκέν...