8 Ιουν 2010

Η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ






Σε μία ζεστή εκδήλωση που έγινε στο beach bar ΓΑΛΑΖΙΟ, η διοικούσα επιτροπή του Απόλλωνα Καλυθιών παρουσίασε τον νέο προπονητή Δημήτρη Δογιάμα και το πλάνο που θα ακολουθήσει τη νέα αγωνιστική περίοδο. Το πλάνο αυτό προβλέπει την καλύτερη οργάνωση των τμημάτων υποδομής και τη δημιουργία ανταγωνιστικής ομάδας που δεν θα έχει στόχο το πρωτάθλημα, αλλά θα επιδιώξει πορεία πρωταθλητισμού.
Ο πρόεδρος Σάκης Πολυχρόνης ανακοίνωσε ότι θα καταθέσει πρόταση στην ΕΠΣΔ ώστε να φύγουν εντελώς τα κάγκελα από την κεντρική εξέδρα του γηπέδου. Επίσης ζήτησε την συμπαράσταση όλων των φιλάθλων του χωριού λέγοντας "κάνουμε κάτι καλό και θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας και στα εύκολα και στα δύσκολα"
Η διοικούσα επιτροπή αποτελείται από τους:
Πρόεδρος: Σάκης Πολυχρόνης
Αντιπρόεδρος: Κυριάκος Συμιακός
Γεν. Γραμματέας: Σάββας Καζέλης
Β' Γραμματέας: Σταμάτης Αργυρού
Ταμίας: Λευτέρης Κωστάκης
Β' Ταμίας: Μιχάλης Μιχαλάς
Υπεύθυνος Τύπου: Σταμάτης Μπότσης
Μέλη: Αντώνης Αργύρας, Βασίλης Φιλιππάκης, Μιχάλης Λεβέντης, Παναγιώτης Κώστας, Βαγγέλης Ηλίας, Λευτέρης Οργέττας, Ηλίας Παπανικολάου, Λευτέρης Αργυρού, Αντώνης Σταυρής, Βασίλης Σωτρίλλης, Μιχάλης Παπαελευθερίου, Μαργελλής Αμερικάνας, Κώστας Συρτσάκος, Σωτήρης Καμπούρης, Τάσος Χατζηγεωργίου, Βασίλης Δημητραδιού, Νίκος Νικολός, Γιάννης Αντωνίου, Πολυχρόνης Πολυχρόνης.

Ο ΤΟΠΟΣ ΜΑΣ φύλλο 156

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΟΡΦΙΑ

Με αφορμή την ανάληψη, από τον Στέφανο Κορφιά, της Διεύθυνσης της Α' Νευροχειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός και της εξέ...