22 Μαΐ 2011

ΑΔΙΕΞΟΔΟ ΣΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ

Σε εκκρεμότητα παραμένουν οι διοικητικές εξελίξεις του Απόλλωνα Καλυθιών. Το πρωί της Κυριακής πραγματοποιήθηκε η γενική συνέλευση του συλλόγου παρουσία λίγων μελών. Μετά την έγκριση των πεπραγμένων της διοίκησης του Σάκη Πολυχρόνη τέθηκε στο τραπέζι το θέμα του σχηματισμού νέας διοίκησης. Επειδή το ενδιαφέρον για την ενίσχυση του συμβουλίου με νέα πρόσωπα ήταν περιορισμένο καταρτίστηκε μία λίστα με 10 παράγοντες του προηγούμενου σχήματος προκειμένου να εγκριθεί από την γενική συνέλευση και να ακολουθήσει τις επόμενες ημέρες η συγκρότηση σε ΔΣ.
Τα δέκα άτομα που θέλησαν να συνεχίσουν στη διοίκηση είναι οι:
Σάκης Πολυχρόνης
Αντώνης Αργύρας,
Σταμάτης Μπότσης
Σάββας Καζέλης
Ηλίας Παπανικολάου
Μιχάλης Μιχαλάς
Σταμάτης Αργυρού
Μιχάλης Λεβέντης
Λευτέρης Οργέττας
Βαγγέλης Ηλίας
Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας ο νυν πρόεδρος Σάκης Πολυχρόνης ενημέρωσε ότι δεν επιθυμεί να είναι και πάλι επικεφαλής του ΔΣ καθώς κάποια από τα παραπάνω πρόσωπα ήταν μέλη και του προηγούμενου σχήματος αλλά δεν είχαν ενεργή παρουσία στα δρώμενα του συλλόγου.
Ο Πολυχρόνης έθεσε ως προϋπόθεση για να παραμείνει πρόεδρος του Απόλλωνα την ενίσχυση της διοίκησης με νέα πρόσωπα που θα έχουν διάθεση για καθημερινή προσφορά στις εκδηλώσεις του συλλόγου. Μάλιστα κάλεσε τα υπόλοιπα μέλη να αναλάβουν τη θέση του προέδρου χωρίς να λάβει θετική απάντηση.
Μετά από συζητήσεις αποφασίστηκε να συγκληθεί νέα γενική συνέλευση για την προσεχή Κυριακή με όλα τα ενδεχόμενα να είναι ανοικτά.

ΒΡΑΒΕΙΟ ΣΤΟ 2ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΙΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

  Πανελλήνια διάκριση του 2ου Δ.Σ. Καλυθιών στον μαθητικό διαγωνισμό σχολικής εφημερίδας, που διοργάνωσε ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός “ΟΡΙΖΟΝΤ...