22 Μαΐ 2009

ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕ ΦΑΡΜΑΚΙΔΗ Ο ΕΡΜΗΣ


ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΕΡΜΗ

Το Δ.Σ. του Α.Ο. Ερμή Καλυθιών ξεκινώντας τον προγραμματισμό του για την επόμενη αγωνιστική περίοδο ανακοινώνει ότι ήλθε σε συμφωνία με τον πρωτεργάτη της προηγούμενης επιτυχημένης πορείας, τον προπονητή, κ. Στάθη Φαρμακίδη (φωτογραφία).
Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα και η συζήτηση, για την ανανέωση της συνεργασίας των δύο πλευρών, περιστράφηκε γύρω από τους στόχους που θα έχει η ομάδα, δόθηκαν οι απαραίτητες διαβεβαιώσεις και οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια σίγουροι ότι ο καθένας από την πλευρά του θα κάνει ότι είναι δυνατόν για να έχει η ομάδα στην νέα αγωνιστική περίοδο πορεία αντάξια της περσινής.
Μετά την επίτευξη της συμφωνίας με τον προπονητή θα ξεκινήσουν άμεσα οι συζητήσεις με όλους τους ποδοσφαιριστές που ανήκαν στο ρόστερ της ομάδας και έχουν ήδη εκφράσει την επιθυμία τους για να παραμείνουν.

Η παραπάνω ανακοίνωση δείχνει ότι οριστικά ναυάγησε κάθε ενδεχόμενο συνεργασίας Απόλλων-Ερμή. Στο στρατόπεδο του Απόλλωνα τις επόμενες ημέρες θα ξεκαθαρίσει ποιος θα είναι ο προπονητής την επόμενη περίοδο. Σήμερα τοπική εφημερίδα γράφει ότι θα φύγει ο Αργύρης Παπαδιός και εξετάζεται η περίπτωση του Λάκη Ζαχαρία

ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Θέματα γενικού ενδιαφέροντος συζητήθηκαν στην συνεδρίαση του Τοπικού Συμβουλίου Καλυθιών το βράδυ της Τετάρτης. * Εγκρίθηκαν οι χώροι συγκέν...