6 Δεκ 2008

ΖΩΝΤΑΝΟΣ Ο ΑΠΟΛΛΩΝ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ

Την κρίσιμη στιγμή, ο ιστορικός Απόλλων έδειξε ότι θέλει και μπορεί να μείνει ζωντανός στο ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα της Α' τοπικής κατηγορίας. Η πίκρη που μας πρόσφερε η ομάδα την περασμένη εβδομάδα με το βαρύ 8-2 στην Κω, έγινε χαρά σήμερα αφού πανηγυρίστηκε η εκτός έδρας νίκη με 2-1 στα Κοσκινού επί του Διγενή. Αυτό το τρίποντο είναι "ολόχρυσο" αφού κρατάει τον Απόλλωνα ζωντανό στο παιχνίδι της παραμονής. Πλέον οι διαφορά με τους Κοσκινιάτες είναι στον έναν βαθμό και ο αγώνας του δεύτερου γύρου θα διεξαχθεί στις Καλυθιές. Αν έχανε ο Απόλλων σήμερα η διαφορά θα εκτοξευόταν στους εφτά βαθμούς. Ευτυχώς τέλος καλό, όλα καλά.
Σήμερα ο Απόλλων πανηγύρισε την πρώτη του φετινή νίκη στο πρωτάθλημα, την στιγμή που όλοι είχαν αρχίσει να τον ξεγράφουν.

(Ομολογώ ότι εγώ είχα αρχίσει να χάνω την πίστη μου και αποφάσισα να μην πάω σήμερα στο γήπεδο για να μην νιώσω και άλλη πίκρα. Οι παίκτες όμως έδειξαν να έχουν περισσότερη ψυχή από μένα, αλλά αυτό δεν με νοιάζει. Χαίρομαι μόνο που τα κατάφεραν. Και ας πουν ότι θέλουν. Αρκεί να σωθεί η μεγάλη μας αγάπη ΜΠΡΑΒΟ).

Ο Απόλλων ξεκίνησε ιδανικά το παιχνίδι και προηγήθηκε 0-1 με τέρμα που πέτυχε στο 2ο ο Κώστας Παντίδος. Οι Κοσκινιάτες πίεσαν στην συνέχεια και ισοφάρισαν στο 17ο σε 1-1. Η νίκη ήρθε στην πλευρά του Απόλλωνα στο 53ο με σκόρερ τον Χάρι Κιάρι.
Μεγάλη εμφάνιση πραγματοποίησε ο τερματοφύλακας Σταμάτης Χατζηνικόλας που είπε πολλές φορές "όχι" στους Κοσκινιάτες, ενώ ανίκητος ήταν και ο γερόλυκος Θεολόγος Ζούνης.
Σήμερα η ομάδα έπαιξε με ψυχή και όλοι ευχόμαστε αυτή η νίκη να φέρει νέα ψυχολογία, να δώσει περισσότερη εμπιστοσύνη στους παίκτες και να είναι η αρχή για ανάκαμψη μέχρι την τελική σωτηρία. Και αν σωθούμε θα έρθουν τα καλύτερα.
Φόρτσα (επιτέλους Απολλωνάρα).

* Ο Ερμής για άλλη μία αγωνιστική έδειξε ότι διαθέτει πολύ καλό σύνολο και επικράτησε 2-0 του Ακουσίλαου στο γήπεδο Καλυθιών με τέρματα που πέτυχαν οι Λευτέρης Μαυρομούστακος και Κυριάκος Μανέττας. Ο Ερμής μετά από αυτή τη νίκη είναι στην 4η θέση με 26 βαθμούς. Τεράστια επιτυχία για μια νεοφώτιστη ομάδα. (ένα σε κάθε ημίχρονο)>

Η βαθμολογία μετά από 13 αγώνες

1. Αστέρας Παστίδας 33
2. Αναγέννηση Ρόδου 30
3. Ιάλυσος 27
4. Ερμής 26
5. Φοίβος 24
6. Κλεάνθης 23
7. Αγιος Γεώργιος 23
8. ΑΟ Δικαίου 20
9. Ακουσίλαος 20
10. Ανταγόρας 17
11. Ομόνοια Γενναδίου 14
12. Ηρακλής Μαριστών 13
13. Διγενής 7
14. Απόλλων Καλυθιών 6
15. Απόλλων Απολλώνων 4
16. Αστέρας Μασσάρων 0
(Η 13η θέση σημαίνει σωτηρία αν παραμείνουν στην Δ' εθνική ΑΕΡΑ και Διαγόρας Βατίου)

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΟΡΦΙΑ

Με αφορμή την ανάληψη, από τον Στέφανο Κορφιά, της Διεύθυνσης της Α' Νευροχειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός και της εξέ...