19 Αυγ 2012

ΝΕΑ ΗΤΤΑ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ


ΡΕΠΟΡΤΑΖ xxsports.gr
Πιο έτοιμος έδειξε ο Κλεάνθης στο πιο δυνατό του φιλικό έως τώρα, που επικράτησε με 3-0 του Απόλλωνα Καλυθιών στο Παραδείσι, φορτσάροντας στο δεύτερο ημίχρονο.
Κακό το πρώτο ημίχρονο στο Παραδείσι με τις δύο ομάδες να έχουν ελάχιστες ευκαιρίες και το παιχνίδι να παίζεται κυρίως στον χώρο του κέντρου. Ο Κλεάνθης έχει ελαφρά πρωτοβουλία, ωστόσο απείλησε ελάχιστα με αιχμή του δόρατος τον Γεωργαλλή. Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά και προηγήθηκαν με πέναλτυ του Σπάρταλη Π. στο 55΄. 
Η υπεροχή του Κλεάνθη σφραγίστηκε ακόμα περισσότερο στο 72΄ όταν ο Στάθης έστειλε άθελα του την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του. Το τελικό 3-0 έγραψε τρία λεπτά αργότερα ο νεαρός Χατζησάββας, ακόμα ένα παιδί από την νέα γενιά που ετοιμάζει ο Ανδρέας Σταύρου. Από την άλλη ο Απόλλων με πολλές απουσίες είχε πολλά προβλήματα κυρίως στο χώρο του κέντρου, δείχνοντας πως τον προβληματίζει για την ώρα η απουσία του Μάκη Συμεωνίδη.
Δεν έπαιξαν οι τραυματίες Στέργος Σταυρής, Εριόλ Μουτσοντέμι και ο Λευτέρης Μαυρομούστακος που βρίσκεται εκτός Ρόδου.
Σίγουρα η ομάδα χρειάζεται ενίσχυση στο χώρο του κέντρου και ίσως στην επίθεση αφού πέρα από τον Μαυρομούστακο δύσκολα σκοράρει κάποιος... 
Φάσεις και γκολ
2΄ Ο Γεωργαλλής έφυγε στην πλάτη της άμυνας, πέρασε τον Χατζηνικόλα., αλλά το πλασέ του έδιωξε στην γραμμή ο Βιτσέντζος.
24΄ Φάουλ του Νικολού, ο Παπαδημήτρης σηκώθηκε ολομόναχος στο κέντρο της άμυνας και με κεφαλιά έστειλε την μπάλα άουτ.
55΄ Ο Σπάρταλης Π επιτέθηκε κατά μέτωπο και ανατράπηκε στην περιοχή από τον Φυλακούρη με τον διαιτητή Κυρίτση να δείχνει το σημείο του πέναλτυ. Την εκτέλεση ανέλαβε ο ίδιος ο Σπάρταλης και έκανε το 1-0.
72΄ Κόρνερ του Γεωργαλλή, ο Στάθης άθελα του έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.
75΄ Μετά από ενέργεια του Γεωργαλλή, η μπάλα έφτασε στον Χατζησάββα ο οποίος με σουτ βολέ έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και στα δίχτυα διαμορφώνοντας το τελικό 3-0.
Οι συνθέσεις :
Κλεάνθης (Ανδρέας Σταύρου): Χειμωνέττος, Γεωργίου, Ισκάς, Κρομμύδας, Κούρος, Παπαδημήτρης, Νικολός, Σπάρταλης Μ, Σπάρταλης Π, Γεωργαλλής, Πολυμένοφ. Έπαιξαν και οι :Σπάρταλης Σ, Σαββιδάκης Π, Ατσίδης, Χατζησάββας, Γρηγοριάδης και Μαντικός
Απόλλωνας Καλυθιών (Δημήτρης Δογιάμας): Χατζηνικόλας, Φυλακούρης, Βιτσέντζος, Αλαχούζος, Στάθης, Κίτσος, Δεληγιάννης, Κυριαζής, Αρχοντούλης, Κόκκας, Ορφανός. Έπαιξαν και οι: Κυριαζής Γ, Κούφαλης, Συμεωνίδης, Μανιάς, Μοσχιδιού.

ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Θέματα γενικού ενδιαφέροντος συζητήθηκαν στην συνεδρίαση του Τοπικού Συμβουλίου Καλυθιών το βράδυ της Τετάρτης. * Εγκρίθηκαν οι χώροι συγκέν...