30 Μαρ 2020

STANT UP COMEDY "FALIRAKI"


Jacob Hawley: Faliraki | Striplight Productions

Jacob Hawley: Faliraki Tickets, Sat 25 Apr 2020 at 18:00 | Eventbrite
Περιοδεία με παράσταση που έχει  τον τίτλο "FALIRAKI" σε γνωστά θέατρα και μουσικές σκηνές της Αγγλίας κάνει τους τελευταίους μήνες ο παρουσιαστής ραδιοφωνικών προγραμμάτων και κωμικός Jacob Hawley.
Ο Hawlwey με το σόου "FALIRAKI" έχει κερδίσει αναγνωρισιμότητα ως φιναλίστ τελικού σε διαγωνισμό κωμωδίας του BBC.
Η παράσταση "FALIRAKI" αναφέρεται σε δύο ιστορίες αγάπης, η μία είναι καλοκαιρινό ρομάντζο και η άλλη εξελίσσεται σε έρωτα ζωής. Οπως γίνεται αντιληπτό ο κωμικός συνδέει τις ιστορίες του με αλκοόλ, ήλιο, θάλασσα και ανθρώπινες σχέσεις.
Οπως αναφέρεται στο βιογραφικό του δούλεψε καλοκαιρινούς μήνες στο Φαληράκι τραγουδώντας σε τουρίστες επιτυχίες του συγκροτήματος Kings of Leon.
Η λέξη "FALIΡΑΚΙ" εξακολουθεί για πολλούς στην Μεγάλη Βρετανία να σημαίνει "χαλαρά ήθη, σεξ, ακολασία, αλκοόλ" έστω και αν η πραγματικότητα στο τουριστικό μας θέρετρο είναι πλέον διαφορετική. Έστω και με αναφορές στο... παρελθόν ο Jacob Hawley κάνει επιτυχία διαφημίζοντας την περιοχή μας.
 *Λόγω πανδημία οι προγραμματισμένες παραστάσεις του αναβλήθηκαν.   
  

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΟΡΦΙΑ

Με αφορμή την ανάληψη, από τον Στέφανο Κορφιά, της Διεύθυνσης της Α' Νευροχειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός και της εξέ...