18 Μαΐ 2011

ΦΙΝΑΛΕ ΧΡΟΝΙΑΣ ΜΕ ΗΤΤΑ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΘΙΕΣ




Σε άδειες εξέδρες πραγματοποιήθηκε το τελευταίο παιχνίδι του Απόλλωνα για το φετινό πρωτάθλημα της Α1. Στις εξέδρες του γηπέδου Καλυθιών βρέθηκαν μόλις 15 φίλαθλοι που είδαν τον Απόλλωνα να χάνει 3-1 από τον καλό Ευαγόρα. Ο Απόλλων στα τελευταία παιχνίδια παίζει με πολλές απουσίες (και νεαρούς παίκτες) αλλά οι εμφανίσεις και τα αποτελέσματα δείχνουν ότι χρειάζεται μεταγραφική ενίσχυση για να είναι ισχυρός και στο επόμενο πρωτάθλημα.
Ο Απόλλων προηγήθηκε με τον Αντώνη Γεωργαλλή αλλά στην συνέχεια δεν έπαιξε καλό ποδόσφαιρο με αποτέλεσμα να δεχθεί τρία τέρματα από τον Ευαγόρα. Ο Απόλλων ελάχιστες φορές απείλησε την αντίπαλη εστία. Το θετικό του αγώνα η χρησιμοποίηση των νεαρών Ηλία Γενημαχλελή, Παναγιώτη Κεπέρη, Κώστα Παπαγεωργίου (πρώτη φορά κάτω από τα δοκάρια σε ηλικία 16 ετών) και Γιώργου Ορφανού.
Ο Απόλλων στο φινάλε της χρονιάς έπαιξε με τους: Καραγιάννη (46 Παπαγεωργίου), Κίτσο (70' Στ. Κυριαζή), Κατσιδώνη, Μοσχιδιού, Μαγγαφά, Στάθη, Αλαχούζο, Κεπέρη (60' Γ' Ορφανό), Γενημαχλέλη, Μαυρομούστακο, Γεωργαλλή.
* Ο Απόλλων τερμάτισε στην 5η θέση με 64 βαθμούς. Κατάφερε να μας περάσει στο φινάλε ο Ακουσίλαος. Σε γενικές γραμμές η χρονιά κρίνεται επιτυχημένη. Πλέον το ενδιαφέρον στρέφεται στις εκλογές της Κυριακής.

Η ΩΡΑΙΟΤΕΡΗ ΠΑΡΑΛΙΑ




Το περιοδικό Rodos Mirror στην σελίδα του στο facebook ανέβασε φωτογραφίες με τον τίτλο "Φαληράκι, ίσως η ωραιότερη παραλία στον κόσμο"

ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΦΟΡΑ

ΒΡΑΒΕΙΟ ΣΤΟ 2ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΙΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

  Πανελλήνια διάκριση του 2ου Δ.Σ. Καλυθιών στον μαθητικό διαγωνισμό σχολικής εφημερίδας, που διοργάνωσε ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός “ΟΡΙΖΟΝΤ...