7 Ιαν 2014

ΒΓΗΚΑΝ "ΑΔΕΛΦΙΚΑ" ΜΑΧΑΙΡΙΑ

«Μήλον της έριδος» εχει καταλήξει τουριστικό κατάστημα στο Φαληράκι για δυο αδέλφια..

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα η 43χρονη αδελφή, να καταγγείλει για κλοπή τον 45χρονο αδελφό της.
Πιο συγκεκριμένα, με βάση τα όσα δήλωσε στις αρχές η 43χρονη, στις 21 Δεκεμβρίου, ο αδερφός της μαζί με 2 ακόμη άτομα, μπήκαν στην επιχείρηση (που διεκδικούν τα δυο αδέλφια) και αφαίρεσε εμπορεύματα που ξεπερνούν τις 50 χιλιάδες ευρω, και την ταμειακή μηχανή. Σύμφωνα με την ίδια καταγγελία, η 43χρονη δήλωσε πως από την διάρρηξη προκλήθηκαν φθορές στο κατάστημα που ξεπερνούν τις 8000 ευρώ!
Λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου δεν σημειώθηκαν συλλήψεις, ωστόσο, σε βάρος των 2 σχηματίστηκε δικογραφία ενώ αναζητείται και ο τρίτος συνεργός.

Τι αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση της αστυνομίας:

Την 05-1-2014/16.00 στη Ρόδο, από έναντι Υπηρεσία, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος (2) ημεδαπών, γιατί όπως προέκυψε από την έρευνα, ανωτέρω δράστες με άγνωστο συνεργό τους, από κοινού, την 21-12-2013/02.00 στην ίδια περιοχή, εισήλθαν σε κατάστημα τουριστικών ειδών ιδιοκτησίας ημεδαπής και αφαίρεσαν διάφορα είδη, συνολικής αξίας 50.500 € περίπου. Επίσης οι δράστες προκάλεσαν υλικές φθορές στο ανωτέρω κατάστημα, συνολικής αξίας 8.000 €.

ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΤΑ ΦΕΤΙΝΑ ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ




Παρουσία εκατοντάδων πιστών τελέστηκε και φέτος στο Φαληράκι η τελετή αγιασμού των υδάτων από τον Πάτερ Γεώργιο. Η πομπή των κατοίκων Καλυθιών - Φαληρακίου έφτασε στο λιμανάκι υπό τη συνοδεία ήχων της φιλαρμονικής Καλυθιών.
Οι νεαροί που αψήφισαν τον κρύο βούτηξαν στα παγωμένα μπροστά από το μοναστήρι των Αγίων Αποστόλων και τον σταυρό ανέσυρε, όπως αρκετές φορές στο παρελθόν, ο Στέργος Καφετζής.



Πανελλήνιες διαστάσεις πήρε η κίνηση της οδοκαθαρίστριας των Καλυθιών Αφροδίτης Βιέννας να πηδήξει με τα ρούχα στα νερά μπροστά από τον Ιερό Ναό Ευαγγελισμού Ρόδου για να ανασύρει τον σταυρό και να δημοσιοποιήσει τα οικονομικά προβλήματα που την έχουν φέρει σε αδιέξοδο.
Μπορεί εδώ στις Καλυθιές να γνωρίζουμε την Αφροδίτη με τα καλά και τα... στραβά της δεν παύει όμως να είναι μία γυναίκα που χρειάζεται στήριξη και από το κράτος και από τους ανθρώπους. Κυρίως για να συνεχίσουν τα παιδιά της να ζουν το όνειρο για μία καλύτερη ζωή που θα βασίζεται στα εφόδια των σπουδών τους.
Μάλιστα στο facebook δημιουργήθηκε ομάδα υποστήριξης της Αφροδίτης με το παρακάτω μήνυμα:
Όσοι θέλουμε να βοηθήσουμε την κυρία Αφροδίτη που απελπισμένη έπεσε στο νερό σήμερα να πιάσει το σταυρό δηλώστε συμμετοχή στο fb για να δώσουμε ο καθένας μας ότι μπορεί. Σήμερα 10 π.μ. με 12 π.μ Μητροπόλεως και Αθ. Διάκου
Έχει άρρωστο άνδρα και 5 ανήλικα παιδιά..
Δηλώστε συμμετοχή ή πάρτε τηλέφωνο
6984293886 και 6977225562
Όσοι δηλώσετε και δώσετε χρήματα θα πάρετε απόδειξη και θα ενημερώσουμε την εξέλιξη και την παράδοση.
Αλληλεγγύη Ροδίτες.

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΟΡΦΙΑ

Με αφορμή την ανάληψη, από τον Στέφανο Κορφιά, της Διεύθυνσης της Α' Νευροχειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός και της εξέ...