29 Νοε 2008

ΠΕΡΙΠΑΤΟ ΕΚΑΝΕ Ο ΕΡΜΗΣ

Σε περίπατο εξελίχθηκε το σημερινό εντός έδρας παιχνίδι του Ερμή Καλυθιών κόντρα στον Απόλλωνα Απολλώνων. Το τελικό 5-0 φανερώνει τη διαφορά δυναμικότητας των δύο αντιπάλων και η ομάδα του χωριού μας δεν χρειάστηκε να... φορτσάρει για να φτάσει στην κατάκτηση της νίκης που την κρατάει ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα. Η νίκη του Ερμή "βοηθάει" και τον Απόλλωνα Καλυθιών αφού η ομάδα από τα Απόλλωνα παλεύει επίσης για την παραμονή της στην κατηγορία.
Τρία γκολ πέτυχε ο Λευτέρης Μαυρομούστακος (το ένα με πέναλτι), ένα ο Μανέττας και ένα αυτογκόλ.
Κάτω από τα δοκάρια αγωνίστηκε ο Μιχάλης Χατζηνικόλας, ενώ ως αλλαγή έπαιξαν οι Γιώργος Κυριαζής και Δημήτρης Παπανικολάου που προέρχονται από τα τμήματα υποδομής.
* Για το πρωτάθλημα των υποδομών Ερμής - Ρόδος 0-3.
* Κυριακή μεσημέρι (12.00) θα γίνει στην Κω το παιχνίδι ΑΟ Διακίου - Απόλλων Καλυθιών.

ΚΑΙΡΟΣ ΓΙΑ ΕΛΙΕΣ...



Αυτές τις ημέρες, όλοι στο χωριό, είναι στα χωράφια τους και μαζεύουν τις ελιές (μαύρες, πράσινες, χοντρές, ψιλές) για να βγάλουν το λάδι της χρονιάς. Οσοι είστε μακριά πάρτε μια γεύση για το τι χάνετε ή γλυτώνετε (ανάλογα πως το αντιμετωπίζει ο καθένας)... Οι παραδοσιακές ξύλινες "βίτσες" έχουν αντικατασταθεί από τις ηλεκτροκίνητες προς διευκόλυνση των παραγωγών. Βέβαια υπάρχουν τα παράπονα των ελαιοπαραγωγών ότι το ελαιουργείου του συνεταιρισμού παίρνει πολύ μεγάλο ποσοστό ανά κιλό λαδιού. Η δικαιολογία που δίνεται είναι ότι τα έσοδα θα πάνε για το νέο σύχγρονο ελαιουργείο που κατασκευάζεται στο δρόμο προς Ψίνθο (μετά τον Αγιο Γεώργιο).

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΟΡΦΙΑ

Με αφορμή την ανάληψη, από τον Στέφανο Κορφιά, της Διεύθυνσης της Α' Νευροχειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός και της εξέ...