19 Ιουλ 2008

BEACH SOCCER ΣΤΟ ΦΑΛΗΡΑΚΙ

ΣΤΟ ΦΑΛΗΡΑΚΙ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ ΜΕ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΜΜΟΥΔΙΑ ΑΠΟ 24-27 ΙΟΥΛΙΟΥ
ΤΟ ΥΠΕΡΘΕΑΜΑ ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΓΕΡΜΑΝΟΣ BEACH SOCCER 2008.


Το Φαληράκι της Ρόδου,την πανέμορφη παραλία με τα καταγάλανα νερά που καθρεφτίζουν το λαμπερό Ροδίτικο ήλιο επέλεξε η Πανελλήνια Ενωση Beach Soccer για τη διεξαγωγή του 5ου σκέλους του Πανελληνίου Πρωταθλήματος ΓΕΡΜΑΝΟΣ BEACH SOCCER 2008.

Το τετραήμερο από 24 έως 27 Ιουλίου το πολυσύχναστο τουριστικό θέρετρο του «σμαραγδένιου νησιού» θα υποδεχθεί το μεγάλο αθλητικό γεγονός του καλοκαιριού και ο Δήμος Καλλιθέας ως συνδιοργανωτής έχει προετοιμάσει με κάθε λεπτομέρεια μια άρτια τεχνικά και λειτουργικά εγκατάσταση που θα ενθουσιάσει θεατές και αγωνιζόμενους..

Δώδεκα ομάδες έχουν ήδη εξασφαλίσει τη συμμετοχή τους στο τουρνουά, και το ενδιαφέρον συνεχίζει αμείωτο.

Οι άσσοι του beach soccer αναμένεται να προσφέρουν μοναδικές στιγμές με το πλούσιο θέαμα στη χρυσή αμμουδιά του Φαληρακίου, και οι θεατές μόνιμοι κάτοικοι και παραθεριστές είναι βέβαιο ότι θα περάσουν ένα αξέχαστο τετραήμερο με τις αγωνιστικές εκδηλώσεις αλλά και τις εκπλήξεις των διοργανωτών.

Πόλος έλξης για τους φιλάθλους, αναμένεται να σταθεί η παρουσία της Εθνικής Ομάδας BEACH SOCCER που με τα γνωστά μεγάλα αστέρια του Ελληνικού ποδοσφαίρου και αρχηγό το Δημήτρη Σαραβάκο, θα δώσει το ποδοσφαιρικό της ρεσιτάλ στην άμμο στον αγώνα επίδειξης της Κυριακής 27 Ιουλίου με αντίπαλο την ομάδα των All Stars του τουρνουά.

Στη διάρκεια του τουρνουά θα οργανώνονται διάφορα happenings , με ευχάριστες εκπλήξεις για τους θεατές και πλούσια δώρα από τους μεγάλους χορηγούς GERMANOS και SONY ERICSSON .

Για δηλώσεις συμμετοχής ομάδων απευθύνεστε στον κ. Κωνσταντίνο Μότση , πρόεδρο της «ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΕΝΩΣΗΣ BEACH SOCCER» τηλ. 210 6818104 κιν. 6944 258123
η στον κ. Ιωάννη Μότση, διευθυντή Αγώνων κιν. 6944 603545

Από το Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας της «ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΕΝΩΣΗΣ BEACH SOCCER»

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Θα ερθει και ο Σαραβακος

ΒΡΑΒΕΙΟ ΣΤΟ 2ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΙΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

  Πανελλήνια διάκριση του 2ου Δ.Σ. Καλυθιών στον μαθητικό διαγωνισμό σχολικής εφημερίδας, που διοργάνωσε ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός “ΟΡΙΖΟΝΤ...