23 Ιουλ 2008

ΚΑΙΓΕΤΑΙ Η ΡΟΔΟΣ ΜΑΣ


Δυστυχώς η κατάσταση στο νησί μας είναι τραγική. Καίγεται εδώ και 30 ώρες η καρδιά του νησιού, το ωραιότερο δάσος του Αιγαίου. Η φωτιά μπήκε στα Λάερμα που εκκενώθηκαν. Πληρώνουμε τη βλακεία ενός 69χρονου στον Αγιο Ισίδωρο που πήγε να κάψει χόρτα και τελικά έκαψε τις ομορφιές της Ρόδου.
Οποιος έχει πάει, στο Θάρρι, την Υψενή, τα Λάερμα θα καταλάβει τι καταστροφή έχει πάθει το νησί. Τα ελάφια έχασαν το κατα΄φύγιο τους, και οι Ροδίτες θα χάσουμε έναν τεράστιο πνεύμονα οξυγόνου.

ΓΙΑΤΙ ΘΕΕ ΜΟΥ;


Υ.Γ. Χθες πήγα στα Λάερμα για ρεπορτάζ. Οι φλόγες ήταν μακριά και οι υπεύθυνοι έλεγαν στους κατοίκους να μην ανησυχούν. Σήμερα τους απομάκρυναν από το χωριό και τα σπίτια παραδίδονται στις φλόγες. Γιατί;

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΤΑ ΓΙΑΤΙ ΦΙΛΕ ΤΑΣΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ
ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΤΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ Η
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ.(ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΕΤΟΙ )ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ
ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΤΡΙΤΗ ΜΕΡΑ ΤΟΥ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΤΟ ΝΗΣΙ.

Ανώνυμος είπε...

Εχει πολύ καλό ρεπορτάζ στην σελίδα www.palmos-fm.gr

Τάσος

Ανώνυμος είπε...

για να γίνει επίταξη υδροφόρων, μηχανιμάτων κτλ τώρας μπρέπει ο Νομάρχης να αποστείλει γραπτό sms στον Μπαβλόπουλο(βλέπε υπογρείο εσωτερικών) και εκείνος με της σειράς του να αποστείλει γραπτό αίτημα στον Κώστα(βλέπε mega μάγιστρο) .

'Εστω πως απεφασίσθει η επίταξις να γένει πράξις τότες θα πρέπει ο Κώστας να απεστείλε γρατώς την έγκριση στον Μπάβλόπολο και εκείνος με τη σειρά ντου να απεστείλει γραπτώς την απάντηση προς τον Νομάρχα ο οποίο και δε με τη δική του σειρά θα πρέπει να το κάμει πράξη .

'Εως τότες δε και μας ..θα έχει καεί όλο το νησί !

αίσχος

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΟΡΦΙΑ

Με αφορμή την ανάληψη, από τον Στέφανο Κορφιά, της Διεύθυνσης της Α' Νευροχειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός και της εξέ...