30 Ιουλ 2008

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ


Το Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Ο. Ερμή Καλυθιών ανακοινώνει επίσημα την επίτευξη συμφωνίας με την Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. για την ένταξη των τμημάτων υποδομής του Συλλόγου στο πρόγραμμα ανάπτυξης football prints της PAOK ACADEMY.
Στόχος του Διοικητικού Συμβουλίου του Α.Ο. Ερμή, με την παραπάνω συμφωνία είναι καταρχήν η αλλαγή του επιπέδου της οργάνωσης των τμημάτων υποδομών του Συλλόγου.
Με το κατάλληλο τεχνικό τίμ, τις καλύτερες συνθήκες λειτουργίας και τις άριστες εγκαταστάσεις του δημοτικού γηπέδου των Καλυθιών η Διοίκηση ελπίζει να προσδώσει στα παιδιά τη σωστή ποδοσφαιρική παιδεία από τη μία μεριά και την επιμόρφωση και διαμόρφωση άριστου χαρακτήρα από την άλλη.
Σε όλα αυτά η Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. θα σταθεί δίπλα μας σε αγωνιστικό και εκπαιδευτικό επίπεδο.
Η συνεργασία αυτή επιτεύχθηκε έπειτα από πολύ μεγάλη προσπάθεια από τη Διοίκηση και αφού οι επιτελείς της Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. εκτίμησαν τη συνέπειά μας και την επιμονή μας για την πρόοδο της ακαδημίας μας αποφάσισαν να προχωρήσουν στη συμφωνία αυτή.
Στο σημείο αυτό θα πρέπει να σημειωθεί ότι είμαστε η πρώτη ομάδα που βρίσκεται εκτός γεωγραφικών κριτηρίων της βορείου Ελλάδος, με την οποία συνεργάζεται η Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ.
Στο πλαίσιο της συνεργασίας αυτής το πρόγραμμα μεταξύ άλλων θα περιλαμβάνει:
Πιστή εφαρμογή του προγράμματος προπόνησης της PAOK ACADEMY.
Διοργάνωση τοπικών τουρνουά και παράλληλων εκδηλώσεων με την συμμετοχή στελεχών ή ( εάν είναι εφικτό ) και με άλλες ομάδες της PAOK ACADEMY.
Διοργάνωση ποδοσφαιρικών CAMPS επιλογών.
Δημιουργία και διαρκή ενημέρωση κοινής βάσης δεδομένων των αθλητών.
Τη διαχείρηση και αξιοποίηση των ταλέντων σύμφωνα με την αξιολόγηση των υπευθύνων του Π.Α.Ο.Κ.
Συμμετοχή των επιλεχθέντων ποδοσφαιριστών στα τουρνουά που θα καθορίζονται από την Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ.
Πιστή εφαρμογή του εσωτερικού κανονισμού λειτουργίας της PAOK ACADEMY.
Εφαρμογή γενικής και αγωνιστικής φιλοσοφίας με έμφαση πάντα στο διάλογο και τη συνεργασία με όλους τους φορείς ( Ε.Π.Σ.Δ. – Σ.Δ.Π.Δ. – Ακαδημίες των άλλων ομάδων του νησιού κ.λ.π.
Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και όλη η οικογένεια του Ερμή Καλυθιών πιστεύουμε ότι με τη συμφωνία αυτή ανοίγονται νέοι δρόμοι για την ακαδημία του Ερμή Καλυθιών και των υπολοίπων ομάδων του νησιού και του Νομού γενικότερα.

Είναι πολύ σημαντικό να υπάρξει συνεργασία και συμμετοχή στα τουρνουά και στα CAMPS που θα διοργανώνει η Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. με την ομάδα μας από όλους τους φορείς του νησιού ( Ε.Π.Σ.Δ. – Σ.Δ.Π.Δ. – Ακαδημίες των άλλων ομάδων του νησιού κ.λ.π. ).
Στην ακαδημία μπορούν να εγγραφούν όλα τα παιδιά ηλικίας από έξι ετών και άνω ανεξαρτήτως καταγωγής, τόπου κατοικίας και εθνικότητας.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε Δημόσια την Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. τα μέλη της Διοίκησης των τμημάτων υποδομής της Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. κ.κ. Μιχαηλίδη Γεώργιο, Φαρδαλή Γεώργιο και Ηλιάδη Ηλία και ιδιαίτερα τον τεχνικό υπεύθυνο των τμημάτων υποδομής της Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. κ. Ελευθεριάδη Θεόδωρο για τη συμβολή τους στην επίτευξη της συμφωνίας αυτής.
Για πληροφορίες και εγγραφές οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν στα τηλέφωνα 6932231810 κ. Αργύρα Αντώνιο, 6949448991 κ. Καζέλλη Σάββα και 6944361464 κ. Κωστάκη Ελευθέριο.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ANTE NA DOYME KAI KANENAN NA PEXI STIN PROTI OMADA TOY PAOK

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΟΡΦΙΑ

Με αφορμή την ανάληψη, από τον Στέφανο Κορφιά, της Διεύθυνσης της Α' Νευροχειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός και της εξέ...