14 Ιουλ 2008

ΒΡΗΚΑΝ ΑΛΛΟΥ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ



Εφυγαν από το Φαληράκι οι θερμόαιμοι Αγγλοι και βρήκαν καταφύγιο στην Ζάκυνθο. Διαβάστε το παρακάτω ρεπορτάζ για το τουριστικό θέρετρο Λάγανας.


Αρχισαν και πάλι τα όργανα στο Λαγανά της Ζακύνθου. Διαγωνισμοί στριπτίζ και… πεολειξίας είναι τα νέα χάπενινγκ που διοργανώνονται στα μπαρ της περιοχής, με πρωταγωνίστριες συνήθως νεαρές Βρετανίδες σε κατάσταση μέθης. Με αντάλλαγμα δωρεάν είσοδο στα μαγαζιά ή κερασμένα ποτά, οι διοργανωτές των περιβόητων αυτών πάρτι πείθουν Αγγλίδες τουρίστριες, που πολλές φορές είναι ανήλικες, να συμμετέχουν στα «hot games» τους, όπως τα ονομάζουν.Τα «καυτά» αυτά «παιχνίδια» περιλαμβάνουν από στριπτίζ μέχρι διαγωνισμό πεολειξίας μέσα στο μπαρ υπό τα αδηφάγα βλέμματα των θαμώνων. Ο σκοπός του παιχνιδιού είναι ένας: οι διαγωνιζόμενες πρέπει να φέρουν τον παρτενέρ τους (τον οποίο τις περισσότερες φορές γνωρίζουν μέσα στο μαγαζί την ίδια νύχτα) σε οργασμό γρηγορότερα από τις «αντιπάλους» τους! Σύμφωνα με πληροφορίες, σε τουλάχιστον έξι νυχτερινά καταστήματα του Λαγανά διοργανώνονται τέτοιου είδους «παιχνίδια», ενώ ήδη έχουν αρχίσει να κυκλοφορούν και τα σχετικά βίντεο στο Διαδίκτυο.Το νέο «φρούτο», όμως, στην περιοχή είναι τα γκέι μπαρ στα οποία χορεύουν γυμνοί πάνω στις μπάρες νεαροί άνδρες! Ούτε απ’ αυτά τα μπαρ λείπουν οι hot διαγωνισμοί, μόνο που οι πρωταγωνιστές είναι μόνο αγόρια.

Τα αλλεπάλληλα όργια που γίνονται σε συγκεκριμένα μπαρ αποτελούν κοινό μυστικό στην περιοχή και όσοι έχουν διαμαρτυρηθεί έχουν λάβει απειλητικά σημειώματα κι έχουν δεχτεί εκβιασμούς. Εξάλλου, τα περισσότερα από αυτά τα μαγαζιά έχουν προσλάβει τσιλιαδόρους, οι οποίοι όταν δουν ότι πλησιάζει αστυνομικός ειδοποιούν τους πορτιέρηδες, οι οποίοι με τη σειρά τους ενημερώνουν τη διεύθυνση του μαγαζιού. Μέχρι να φτάσει στο κατάστημα ο αστυνομικός έχουν σταματήσει τα πάντα!Αξίζει να σημειωθεί ότι πολλοί καταστηματάρχες πληρώνουν κορίτσια για να γράφουν με κραγιόν στα οπίσθιά τους το όνομα του μαγαζιού τους, ώστε όταν κάποιος τις ρωτήσει πού να πάει το βράδυ για διασκέδαση, εκείνες απλώς σηκώνουν τη φούστα τους και του δείχνουν! Και βέβαια, σχεδόν κάθε νύχτα μπορεί ο καθένας να παρακολουθήσει live σεξ στις παραλίες και στους δρόμους μεταξύ Βρετανίδων τουριστριών και Ελλήνων αλλά και ξένων νεαρών.

Την κατηγορία της πορνείας αντιμετωπίζουν εννέα Βρετανίδες που συνελήφθησαν στη Ζάκυνθο, σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mirror.
Οι γυναίκες μετείχαν σε «σεξουαλικό διαγωνισμό» με χρηματικό έπαθλο, σε μπαρ στην παραλία του Λαγανά, μία από τις πιο δημοφιλείς περιοχές του νησιού.
Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, έπρεπε επί πληρωμή να επιδοθούν σε σεξουαλικές πράξεις και να μαγνητοσκοπηθούν με σκοπό τα βίντεο να προβληθούν στο διαδίκτυο.
Μαζί με τις γυναίκες για άσεμνη συμπεριφορά κατηγορούνται έξι Έλληνες και έξι Βρετανοί. Οι δύο από αυτούς ήταν οι ιδιοκτήτες του μπαρ.
Όλοι οι Βρετανοί βρίσκονταν στη Ζάκυνθο για διακοπές. Η βρετανική εφημερίδα δεν δίνει περισσότερες λεπτομέρειες για την ηλικία ή την ταυτότητά τους.
Σύμφωνα με την Ελληνική Αστυνομία, πράγματι συνελήφθησαν 21 άτομα. Πρόκειται για 9 αλλοδαπές, για τους ιδιοκτήτες των δύο μπαρ και για 10 ακόμα εργαζόμενους στα μαγαζιά αυτά.

Προσοχή μην μας ξανάρθουν, και αν έρθουν θα πρέπει να υπάρχουν αυστηροί κανόνες

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Imaste kai malakes me Gamma kefalaio !
Toso diLadi pou den dioxame olous maz;i tous hot agglus alla dioxame mazi tus kai tis perifanes tredy aggLides ! :(((

eprepe na tis kratisume kai na apagoreuetai H eisodos mono tus adres kai gei - exeresi oi lesvies !

Pou tha pidane tora oi afadenoi, koskiniates, archagelitses, pastidenoi, en meri kai rodites kai oYto Kafrexis ?

Na merimnisi tora i TEDK ..!

Ανώνυμος είπε...

sory re tasso apo aftous to faliraki den ploutize kai tora tous 8eloun oloi piso giati tous epiase i pinaaaaaaaaan siga siga an exo la8os pesto mou

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΟΡΦΙΑ

Με αφορμή την ανάληψη, από τον Στέφανο Κορφιά, της Διεύθυνσης της Α' Νευροχειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός και της εξέ...