29 Αυγ 2008

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Σήμερα ξεκινά το 2ο Φεστιβάλ Νεολαίας που διοργανώνει ο Σύλλογος Νεολαίας Κοσκινού ‘‘Ο Προφήτης Ηλίας ’’ στις 29 & 30 Αυγούστου 2008 στις Πηγές Καλλιθέας. Στο 1ο Φεστιβάλ Νεολαίας (2007) συμμετείχαν περισσότερο από 6000 νέοι όλων των ηλικιών και αναμένεται φέτος μεγαλύτερη προσέλευση στον επιτυχημένο θεσμό.
Τελεί υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Νέας Γενιάς του Υπουργείου Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων και αυτό θα βοηθήσει στο μέλλον στην προσέλκυση νέων από την Ε.Ε. ώστε να γίνει αρωγός στην τόνωση της τοπικής οικονομίας του νησιού της Ρόδου.
Το Φεστιβάλ έχει σαν θέμα την ευαισθητοποίηση των νέων στις μέρες μας με θεματικές ενότητες που αναφέρονται στον εθελοντισμό, τον αθλητισμό τα τροχαία ατυχήματα, τον πολιτισμό τις τέχνες, το περιβάλλον και τη μάστιγα των νέων τα Ναρκωτικά.. Τις δύο αυτές μέρες θα υπάρχουν μουσικά συγκροτήματα από το νησί της Ρόδου κής από ροκ, ποπ, έντεχνη, λαϊκή, παραδοσιακή ,jazz. Μουσική. Θα πρέπει να τονιστεί ότι θα υπάρχει μπύρα και κρασί άφθονο των τοπικών μας παραγωγών ώστε να καλύψει τις ανάγκες όλων των φιλοξενούμενων μας.
Οι εκδηλώσεις στις Πηγές Καλλιθέας συνεχίζονται και την Κυριακή 31 Αυγούστου 2008 και ώρα 21:00. Οι κάτοικοι και οι επισκέπτες του νησιού μας θα απολαύσουν τη συναυλία του Κωστή Μαραβέγια με την μπάντα του.


Oι Πηγές Καλλιθέας σε συνεργασία με τον Σύλλογο Επιχειρηματιών Γυναικών Δήμου Καλλιθέας «Η Μεσόγειος», διοργανώνουν την Παρασκευή 5, το Σάββατο 6 και την Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου, από τις 7:30μ.μ. ένα παραδοσιακό χωριό όπου αναβιώνουν ήθη και έθιμα του τόπου. Ένα παλιό, αγνό παραδοσιακό γλέντι ζωντανεύει. Γνωριμία με την Ελληνική Παράδοση. Για μία εμπειρία που θα μείνει αξέχαστη! Πληροφορίες για τις εκδηλώσεις του παραδοσιακού χωριού: κα Μαίρη Καμπούρη – τηλ. 6932 727845, Πηγές Καλλιθέας, τηλ. 22410 65691, φαξ. 22410 65564, e-mail: infopiges@kalithea.gr

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

eprepen na ferusi kai ton Leppa krimas pou den to skeftize kaneis

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΟΡΦΙΑ

Με αφορμή την ανάληψη, από τον Στέφανο Κορφιά, της Διεύθυνσης της Α' Νευροχειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός και της εξέ...