7 Σεπ 2008

ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΙΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ Ο ΕΡΜΗΣ



Κοντά στην κατήκτηση του σέβεν σάιντ έφτασε σήμερα το απόγευμα ο Ερμής Καλυθιών. Στην τελική φάση που έγινε στο γήπεδο Μαριτσών ο Ερμής νίκησε 1-0 στον ημιτελικό τον Ηρακλή Μαριτσών με γκολ του Παναγιώτη Ηλία (ψηλοκρεμαστό σουτ από πλάγια θέση) και προκρίθηκε στον τελικό.
Εκεί αναδείχθηκε ισόπαλος 0-0 με την Αναγγέννηση Ρόδου, αλλά δυστυχώς ηττήθηκε 2-1 στα κόρνερ. Μάλιστα στο τελευταίο λεπτό σουτ του Κυριάκου Χατζηγεωργίου αποκρούστηκε ασταθώς από τον αντίπαλο τερματοφύλακα και λίγο έλειψε η μπάλα να καταλήξει κόρνερ κάτι που θα σήμαινε κούπα για τον Ερμή.
Η ομάδα μας κέρδισε τις εντυπώσεις και στάθηκε άτυχη αφού έπαιξε στον Β' ημιτελικό με αποτέλεσμα να είναι κουρασμένη στον τελικό.
Ο προπονητής Στάθης Φαρμακίδης χρησιμοποίησε τους Καραγιάννη (τερματοφύλακας), Κίτσος, Ζωάννου, Χατζηγεωργίου, Ηλίας, Μαχαιρίδης, Μανέττας, Μακρυδημήτρης, Στ. Σταυρής και Πολυχρόνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΟΡΦΙΑ

Με αφορμή την ανάληψη, από τον Στέφανο Κορφιά, της Διεύθυνσης της Α' Νευροχειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός και της εξέ...