13 Σεπ 2008

ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΜΕ ΔΥΟ ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας με τα παιχνίδια Ερμής – Ιάλυσος 1-1 (Μανέττας) και Απόλλων Απολλώνων – Απόλλων Καλυθιών 2-2 (Γκεοργκίεφ – Παντίδος).
Ο Ερμής τελείωσε με 10 παίκτες το παιχνίδι αφού αποβλήθηκε στην επανάληψη με 2η κίτρινη κάρτα ο Χρήστος Κίτσος. Κορυφαίος παίκτης του Ερμή ο τερματοφύλακας Δημήτρης Καραγιάννης που απέκρουσε πέναλτι. Πολλά παράπονα του Ερμή για τον διαιτητή Αργυρόπουλο. Πολύ καλή η εμφάνιση της ομάδας μας στην πρώτη παρουσία της στην Α' κατηγορία.
Ο Απόλλων πλήρωσε τα πολλά λάθη στην άμυνα, αλλά και την αστοχία στην τελική προσπάθεια. Θα μπορούσε να φύγει νικητής από τ’ Απόλλωνα.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

ΕΡΜΗΣ: Καραγιάννης, Ζωάννου, Χατζηγεωργίου, Στ. Νικολός, Μανέττας (92ο Στ. Σταυρής), Μαχαιρίδης (61ο Δημητράς), Γιαννόπουλος, Κίτσος, Μαυρομούστακος (84ο Μακρυδημήτρης), Ηλίας, Βασιλόπουλος

ΑΠΟΛΛΩΝ: Κακοσαίος,Βασιλείου, Βασ. Βιτσέντζος (85ο λ.τ. Ερλαντ), Δημητριάδης, Κασταμούλας (86ο Σαββούλης), Παντίδος, Χατζής, Αμερικάνας, Γκεοργκίεφ, Στ. Κυριαζής, Μπρισνόβαλης (64ο Κυριακίδης)

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ti kala sti erda sou pezis kai einai kala

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΟΡΦΙΑ

Με αφορμή την ανάληψη, από τον Στέφανο Κορφιά, της Διεύθυνσης της Α' Νευροχειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός και της εξέ...