20 Νοε 2008

ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΓΙΑ ΝΕΟΥΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΝΕΩΝ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ
ΑΝΩΝΥΜΟ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ!

Γεια!
Το παρακάτω ερωτηματολόγιο είναι ανώνυμο και αν θέλεις το συμπληρώνεις.
Γιατί στο δίνουμε; Πολύ απλά, για να μάθουμε σε τι θέση βρίσκονται οι άνθρωποι γύρω μας, τι τους «καίει», τι τους ενώνει με μας και τους άλλους.
Ελπίζουμε λοιπόν να το συμπληρώσεις, δεν θα σου φάει χρόνο! Αφού το συμπληρώσετε στείλτε το με email στο tosyn@kalithea.gr .

1. ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΦΥΛΟ: Α) Αγόρι Β) Κορίτσι

2. ΗΛΙΚΙΑ: A) 14-17 B) 18-22 Γ) 23-28

3. Είσαι εγγεγραμμένος στο μητρώο Νέων του Δήμου Καλλιθέας;
Α) ΝΑΙ Β) ΟΧΙ

Εάν όχι, θα ήθελες να εγγραφείς; …………………………………………………………………
4. Στις πρόσφατες εκλογές για την ανάδειξη Δημοτικού Συμβουλίου Νεολαίας, είχες ενεργή συμμετοχή;

Α) ΝΑΙ Β) ΟΧΙ
5. Βαθμίδα Εκπαίδευσης:
Α) ΓΥΜΝΑΣΙΟ Β) ΛΥΚΕΙΟ Γ) ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
6. Έχεις κάποια γνώση σχετικά με το Συμβούλιο Νεολαίας, τι είναι και ποιος ο ρόλος του;
Α. ΛΙΓΟ Β. ΑΡΚΕΤΑ Γ. ΚΑΘΟΛΟΥ

Εάν ΝΑΙ, παρακαλούμε όπως γράψεις συνοπτικά τι γνωρίζεις:

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

7. Ποια η γνώμη σου για το Δημοτικό Συμβούλιο Νεολαίας και τι προσδοκίες έχεις από αυτό;

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

8. Ποια θεωρείς ότι είναι τα σημαντικότερα προβλήματα, που απασχολούν την Νεολαία και με τα οποία θα έπρεπε να ασχοληθεί άμεσα το Δημοτικό Συμβούλιο Νεολαίας;

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..


Το ερωτηματολόγιο βρίσκεται στην ιστοσελίδα του δήμου www.kalithea.gov.gr

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Νεολαιοι μαλλον επρεπε να συμβουλευτειτε και ηλικιωμενους κατα τη συνταξη του ερωτηματολογιου.Στο βασικο κορμο πρεπει να περιλαμβανονται το συνολο των αποψεων και των προβληματων της νεολαιας που με τις απαντησεις θα ιεραρχουντο.Νομιζω οτι απαιτειται επανασχεδιασμος του ερωτηματολογιου ,χωρις ηλικιακους περιορισμους στις απαντησεις.

Ανώνυμος είπε...

Kathe parathrhsh einai eyprosdekth. Ayto pou lete to skefthkame alla den to valame gia na mhn periorisoume ayton pou apantaei to erwthmatologio se sygkekrimena themata. Skopos mas einai opoios apanthsei na apanthsei aythormhta.
Oso gia tous hlikiakous periorismous...aplws apeythynomastan se osous einai h mporoun na einai melh tou mhtrwou newn.

Kostas Syrtsakos

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΟΡΦΙΑ

Με αφορμή την ανάληψη, από τον Στέφανο Κορφιά, της Διεύθυνσης της Α' Νευροχειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός και της εξέ...