9 Ιαν 2009

ΠΟΔΑΡΙΚΟ ΜΕ ΤΕΣΣΑΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ



Εύκολη νίκη 4-0 πανηγύρισε σήμερα ο Απόλλων Καλυθιών στο πρώτο παιχνίδι του 2009 με αντίπαλο τον Απόλλωνα Απολλώνων στο γήπεδο Καλυθιών. Η νίκη αυτή δείχνει ότι η ομάδα μας μπορεί να πετύχει τον στόχο που είναι η παραμονή στην κατηγορία.
Το παιχνίδι ήταν μονόλογος για την ομάδα μας που μπορούσε να πετύχει και άλλα τέρματα.
Πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ο νεαρός Γιώργος Βιτσέντζος που μπήκε στο 75ο ενώ το σκορ ήταν 2-0 και πέτυχε δύο τέρματα. Ο Γιώργος (γιος του προέδρου Πανορμίτη και αδελφός του αρχηγού της ομάδας Βασίλη) ξεκίνησε στα τμήματα υποδομής σαν αμυντικός, αλλά σήμερα έδειξε ότι μπορεί να τα καταφέρει ως σκορερ.
Για πρώτη φορά φέτος κάτω από τα δοκάρια αγωνίστηκε ο Κυριάκος Κώστας, ενώ στην άμυνα ήταν οι Βασίλης Βιτζέντζος - Θεολόγος Ζούνης (στόπερ), Αποστόλης Κασταμούλας (αριστερά) και Κώστας Δημητριάδης (δεξιά). Η άμυνα δεν αντιμετώπισε προβλήματα.
Στο κέντρο έπαιξαν ο μικρός (και πολύ καλός σήμερα) Μιχάλης Κουφάλης και ο έμπειρος Βασίλης Λαζαρίδης που πέτυχε το 1-0. Λίγο ποιο μπροστά ο Στέφανος Κυριαζής που πέτυχε το 2-0, αριστερά ο Αντονι Γκεοργκίεφ και δξειά ο Χάρι Κιάρρι που είχε κέφια σήμερα. Προωθημένος ήταν ο Νεκτάριος Σαββούλης που δημιούργησε και συμμετείχε σε πολλές κλασικές ευκαιρίες αλλά δεν μπόρεσε να σκοράρει.
Ως αλλαγή μπήκε και ο Στέφανος Γκιζλής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΟΡΦΙΑ

Με αφορμή την ανάληψη, από τον Στέφανο Κορφιά, της Διεύθυνσης της Α' Νευροχειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός και της εξέ...