2 Ιαν 2009

ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΣΤΙΣ ΠΗΓΕΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ



Τα απόλυτα Χριστούγεννα για όλη την Οικογένεια στις Πηγές Καλλιθέας, συνεχίζονται με κέφι, εορταστική ατμόσφαιρα, διασκέδαση, εκπαιδευτικές και παιδαγωγικές δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους.

Σάββατο, Κυριακή, Τρίτη από τις 11.00 έως αργά το απόγευμα, δρώμενα, μουσική, θεάματα, παραστάσεις που μας βάζουν στο πνεύμα των ημερών και μας δίνουν καλή διάθεση και αισιοδοξία για τη νέα χρονιά 2009.

Αθηναϊκές Μαριονέττες και Καλικαντζαράκια ήλθαν για να «πειράξουν» όλα τα παιδιά τις πρώτες μέρες του 2009 και να παρουσιάσουν κουκλοθέατρο και θεατρικό παιχνίδι, Σάββατο 16.00, Κυριακή 16.30.
«Δωδεκάνησος και Μικρασία» από τον Σύλλογο Συμιακών. Η παράδοσή μας ζωντανή με χορούς από τα Δωδεκάνησα, την Πόλη, τη Σύλη, το Ικόνιο και την Καππαδοκία. Θα αναβιώσουν τα έθιμα της Πρωτοχρονιάς με αναμένα κεριά στο μισοσκόταδο και τις υπέροχες στολές του συλλόγου, Σάββατο 17.00.
Τουρνουά Μπριτζ, για τους φίλους του είδους, μια εκδήλωση που συγκεντρώνει το ενδιαφέρον του κόσμου, με μεγάλη επιτυχία, Σάββατο, Κυριακή 11.00.
Έντεχνη Μουσική με γνωστά αγαπημένα κομμάτια από την ορχήστρα του Γιώργου Μαρή, θα σκορπίσει κέφι και θα σιγοτραγουδήσουμε όλοι μαζί τους την Κυριακή 15.00.
Ο Χορός των Χερουβείμ, να μη λείψει κανείς από το εντυπωσιακό θέαμα με την ουράνια ψαλμωδία και τα βεγγαλικά, μια παραγωγή από την Poeessa Thematic Events.
Νεανικοί ρυθμοί και γνωστά pop, rock ελληνικά & ξένα τραγούδια για όλες τις ηλικίες από το συγκρότημα 7000 Watt για να απολαύσουμε τα δικά τους κομμάτια και να τραγουδήσουμε μαζί τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Θέματα γενικού ενδιαφέροντος συζητήθηκαν στην συνεδρίαση του Τοπικού Συμβουλίου Καλυθιών το βράδυ της Τετάρτης. * Εγκρίθηκαν οι χώροι συγκέν...