1 Απρ 2009

ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΓΑ

ΝΕΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΣ

Ούτε …μία ώρα δεν πέρασε την Τρίτη από την αποστολή της επιστολής του νομάρχη Δωδεκανήσου προς τον κ. Γιώργο Σουφλιά για την στασιμότητα των έργων στην Εθνική Οδό Ρόδου Λίνδου, και υπήρξε η πρώτη αντίδραση του ΥΠΕΧΩΔΕ.
Σε τηλεφωνική επικοινωνία με τον κ. Γιάννη Μαχαιρίδη, ο διευθυντής της Διεύθυνσης Έργων Αποχέτευσης και Ύδρευσης του ΥΠΕΧΩΔΕ κος Κοτσώνης έκανε γνωστό ότι, ειδικά για το έργο «Αγωγός μεταφοράς νερού από το φράγμα Γαδουρά στην πόλη της Ρόδου» έχει αναληφθεί η δέσμευση από τον εργολάβο να ολοκληρώσει τις απαραίτητες εργασίες μέχρι το τέλος Απριλίου.
Ανάλογη διαβεβαίωση δεν έχει δοθεί μέχρι στιγμής για το άλλο έργο, αυτό της «διαπλάτυνσης εθνικής οδού από Φαληράκι μέχρι Κολύμπια», γεγονός που προκαλεί ανησυχία στην νομαρχιακή αρχή.
Ο κ. Γιάννης Μαχαιρίδης εξέφρασε και την Τετάρτη τον προβληματισμό του για την εικόνα που έχει διαμορφωθεί στην Εθνική οδό, επιμένοντας στην άποψή του ότι «δεν θα μπορέσουμε να αποτρέψουμε την προσφυγή στη Δικαιοσύνη και τα ασφαλιστικά μέτρα, με ό, τι αυτό συνεπάγεται, τόσο στην πορεία των έργων όσο και στην εικόνα του Υ.ΠΕ.ΧΩ.Δ.Ε», θέση που εξέθεσε και στην επιστολή του προς τον κ. Σουφλιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΟΡΦΙΑ

Με αφορμή την ανάληψη, από τον Στέφανο Κορφιά, της Διεύθυνσης της Α' Νευροχειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός και της εξέ...