2 Απρ 2009

ΕΡΜΗΣ-ΚΛΕΑΝΘΗΣ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ (ΚΟΣΚΙΝΟΥ)

Πριν από λίγο έγινε γνωστό ότι απορρίφθηκε η ένσταση του Ανταγόρα από την πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ. Αυτό σημαίνει ότι το ζευγάρι του τελικού κυπέλλου Δωδεκανήσου είναι Ερμής Καλυθιών-Κλεάνθης Παραδεισίου.
Ο τελικός θα διεξαχθεί το Σάββατο στο γήπεδο Κοσκινού με ώρα έναρξης 5.00 το απόγευμα.
ΔΙΑΙΤ:ΤΣΑΓΓΑΡΗΣ-ΚΟΥΡΔΟΥΚΛΑΣ-ΦΟΥΚΑΡΑΣ 4ος ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
ΠΑΡ. ΔΙΑΙΤ:ΚΑΨΑΣΚΗΣ-ΣΑΚΕΛΑΡΙΔΗΣ
ΓΙΑΤΡΟΣ :ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ


«ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΡΜΗ»
Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία της ομάδος μας για τον μεγάλο τελικό του κυπέλλου Δωδεκανήσου στον οποίο συμμετέχει για πρώτη φορά στην ιστορία της.

Ο προπονητής, Στάθης Φαρμακίδης, έχει στην διάθεσή του όλους τους ποδοσφαιριστές, ετοιμοπόλεμους.
Στους κύκλους της ομάδας υπάρχει μεγάλη αισιοδοξία για την έκβαση του τελικού και πίστη ότι το κύπελλο θα επιστρέψει μετά από πολλά χρόνια και πάλι στις Καλυθιές κάνοντας έτσι το χωριό μας το πρώτο χωριό της Δωδεκανήσου που θα έχει κατακτήσει το κύπελλο με δύο διαφορετικές ομάδες.
Ήδη από τον κόσμο της ομάδας παρατηρείται μεγάλη κινητικότητα και αναμένεται στον τελικό να υπάρξει μεγάλη προσέλευση από πλευράς οπαδών του Ερμή.

Η Διοίκηση, ο προπονητής και οι παίκτες του Ερμή καλούν όλο τον φίλαθλο κόσμο, ο οποίος μέχρι τώρα έχει βοηθήσει πάρα πολύ την ομάδα στην πορεία που είχε μέχρι σήμερα, να δώσει βροντερό παρών στον μεγάλο τελικό για να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί την κατάκτηση του τροπαίου.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΘΗ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΟΥ ΟΜΑΔΑ ΕΡΜΗ ΚΑΛΥΘΙΩΝ ΣΤΟΝ ΑΥΡΙΑΝΟ ΤΕΛΙΚΟ.ΠΑΝΤΑ ΔΙΚΟΣ ΣΑΣ ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ. ΠΡΩΗΝ ΠΡΩΘΗΠΟΥΡΓΟΣ

Ανώνυμος είπε...

mono me to onoma pou exeis grapsei fenetai poso poly thes na parei o ermis to kypello...tetoia eyxi den tin theloume...efxaristoume...

Ανώνυμος είπε...

KWBEO gia to mitsotaki esy ta grafeis..exw mathei pos an to sikwsoune tha erthoune eksw apo to grafeio sou amesos meta ton teliko..

Ανώνυμος είπε...

Καλή επυτιχία!!!!!

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΟΡΦΙΑ

Με αφορμή την ανάληψη, από τον Στέφανο Κορφιά, της Διεύθυνσης της Α' Νευροχειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός και της εξέ...